podravka-pastete za fine guzeProfinjenost, gastronomska inspiracija, dašak provokacije… ovakvu komunikaciju zaslužuju, ali i usude se imati samo vrhunske paštete. I to ne bilo kakve paštete. Podravka Delikates – Paštete za fine guze!

Podravka Delikates paštete – nova, premium linija Podravka pašteta rezultat je Podravkine kulinarske ekspertize i vrhunskih, biranih sastojaka. Ovi jedinstveni proizvodi bogatog, profinjenog okusa, mirisa i teksture pravi su mali gurmanski zalogaji koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Inspiraciju za kreiranje Delikates pašteta Podravkini kulinarski eksperti pronašli su u okusima kontinentalne i mediteranske kuhinje, spojivši poznate sastojke u neočekivane gurmanske kombinacije.

U periodu 19.05.-18.06.2016. potražite svoj besplatni uzorak paštete na prodajnim mjestima, a hostese će vam ponuditi da isprobate i sve ostale okuse. A da ne lutate nepotrebno u potrazi za ovim paštetama na policama, jasno smo označili njihove pozicije na prodajnim mjestima.

Samo jednim klikom na internet stranicu ispunite kviz i saznajte da li ste i vi fina guza, jer samo one najprofinjenije nagradit ćemo novim Podravka Delikates paštetama.

Osim kviza, svakako pogledajte i korisne informacije o svim vrstama pašteta, video spot i downloadajte ringtone za svoj mobitel.