System Alliance Europe Winners_Gewinner 2015I ove su godine nagrade Performance Awards bile vrhunac godišnjeg okupljanja suradnika agencije System Alliance Europe. S osobitim se uzbuđenjem iščekivala dodjela nagrade “Partner of the Year”. Taj je cijenjeni trofej ove godine ponovno osvojila tvrtka Gebrüder Weiss.  

Za nagradu “Innovator of the Year” partneri su se ove godine mogli prijaviti sa svojim inovacijama iz 2015. Upravni je odbor između mnogobrojnih prijava odabrao četiri pobjednika koji su svoju inovaciju predstavili tijekom događanja.

Važan kriterij prijave bio je da inovacija predstavlja dodatnu vrijednost za suradnju i pojedinačne partnere. Dobitnici su: Gebrüder Weiss (Austrija), Hellmann Worldwide Logistics & Co (Njemačka), Nortrail-Norsk Trailer Espress AS (Norveška) i TransFargo AB (Švedska).

U kategoriji “Kvaliteta”, koja je podijeljena prema veličini poslovnih jedinica, Honold International ( Njemačka) i tvrtka Streck Transport AG (Švicarska)  zaslužile su  ponovno odlikovanje “Pobjednik u kvaliteti”- kao i prošle godine.

Heppner grupa (Francuska) sretni je dobitnik u kategoriji “Improvement of the Year”.

Kriteriji su utvrđeni na temelju mjesečnih analiza količina i kvalitete. 66 sudionika slavilo je zajedno s dobitnicima na večeri u tradicionalnom restoranu u Kopenhagenu.

System Alliance Europe ujedinjuje kompetenciju vodećih malih i srednjih špediterskih tvrtki.