Mikado_Nougat&ZitariceKikiriki s karamelom, riža s mliječnom kremom i žitaricama, pa onda riža s nougatom i žitaricama, jagoda. Ovi sastojci, sljubljeni s najboljom Mikado čokoladom nove su poslastice koje nam je pripremio Zvečevo.

Za uživanje u čokoladi sada više ne treba imati grižnju savjesti, naime, najnovija istraživanja pokazuju da umjerena konzumacija čokolade može pomoći očuvanju zdravlja srca jer snižava krvni tlak, te smanjuje razinu kolesterola. Čokolada je ujedno i antidepresiv, a i izvor je antioksidansa.

Mikado_JagodaPoznata Mikado čokolada oplemenjena dodanim sastojcima poput kikirikija s kremom od kikirija i karamelom, riže, mlijeka, nougata, žitarica, jagoda čini novu liniju čokolada i izvorom su potpunog užitka koji će razveseliti svakoga, pa i one najzahtjevnije ljubitelje čokolade.

Mikado_Kikiriki&KaramelaVođeni istančanim ukusima svojih kupaca Zvečevo već u pripremi ima i novi okus kokos –badem,koji je uistinu spoj egzotike i poznatog mediteranskog okusa badema.

Badem svojom punoćom okusa upotpunjuje svilenkasto slatkasti kokos, a zajedno s Mikado čokoladom čine cjelovitu slatku harmoniju.

Mikado_Mlijeko&ZitariceI ovi, kao i svi dosadašnji proizvodi iz Zvečeva odišu tradicijom duljom od 90 godina koju potvrđuje konstantan rad na kvaliteti i inovativnosti proizvoda usmjerenih k brizi za potrošače.

U Zvečevu se pri proizvodnji pomno pazi na svaki proizvodni korak pri spravljanju ovih vrhunskih čokolada po kojima je poznat i cijeli požeški kraj, a nešto manje je poznato da za proizvodnju svojih čokolada, Zvečevo koristi mlijeko iz vlastite mljekare.