Peta godina Wine EnoGastro Vip Eventa

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora

Agencija RICERCA MERCATO odlučila je ne pauzirati sa svojim uspješnim eventima niti tijekom ovih izazovnih vremena te će se Wine Vip Event održati i petu godinu za redom i to ove godine prvi puta pod nazivom Wine Enogastro Vip Event. Cilj i namjera organizatora ostali su isti, ali kvaliteta i sadržaj edukativno-prezentacijskog događaja su se podigli na znatno još višu razinu.

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Prethodnih se godina ovakav koncept eventa pokazao uspješnim što potvrđuju zadovoljni gosti, izlagači, ali i stručni govornici koji su imali priliku voditi radionice na dosadašnjim eventima.

Bez obzira na otežane okolnosti s kojima se susreću organizatori raznih događanja tijekom ovog COVID-razdbolja, Dantes Begić sa svojim timom agencije RICERCA MERCATO uz puno su truda uspjeli pronaći hotele i restorane s otvorenim prostorima i terasama kako bi zadovoljili sve epidemiološke zahtjeve. Pod sloganom “svaki tjedan, event jedan”, ovog će se lipnja održati čak pet ovih specifičnih i vrijednih događanja.

Rijeka (2. 6. 2021.)
Zadar (9. 6. 2021.)
Poreč (17. 6. 2021.)
Split (23. 6. 2021)
Zagreb (1. 7. 2021.)

Ove su godine organizatori odlučili dodatno obogatiti ponudu te će gosti moći sudjelovati u novim radionicama. Prezentacije i radionice održat će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, chefovi i baristi. Između edukacija, gosti će imati priliku kušati proizvode svih izlagača te će moći dogovoriti suradnju dok će vrhunac večeri biti tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

Vrlo veliku važnost za hrvatski turizam imaju ovakvi projekti a to su prepoznali Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska obrtnička komora (ŽK Rijeka, Zagreb i Zadar) i Hrvatska gospodarska komora (Županijske komore Rijeka, Split i Zagreb) koji su partneri događaja, a Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske su pokrovitelji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakFAO: Cijene hrane u ožujku na najvišoj razini u gotovo sedam godina
Sljedeći članakU Hrvatskoj se više od 21 tisuće građana educira o umjetnoj inteligenciji