NovoPivo mikropivovare Grif od sada i u limenci od 0,33 L

Pivo mikropivovare Grif od sada i u limenci od 0,33 L

Pivo mikropivovare Grif, koje je svojim bogatim i aromatičnim okusom osvojilo ljubitelje kvalitetnog piva diljem Hrvatske, od sada je dostupno i u limenkama od 0,33 L. Na policama trgovina tako se mogu naći Pale Ale i Oatmeal Stout u malim limenkama čiji prepoznatljiv dizajn odražava Grifovu predanost umijeću kuhanja vrhunskog piva.

Prednosti male limenke objašnjava Dominik Palčić, menadžer za izvrsnost kupaca i potrošača iz tvrtke K Pivovari koja stoji iza Grifa: “Mala limenka od 0,33 L je praktična i lagana te mnogim potrošačima idealna količina piva. U Grifu beskompromisno pristupamo proizvodnji majstorskog piva, a svaka kap vještine u novim limenkama to će još jednom potvrditi!”

Mikropivovara Grif predstavila je svoja prva piva još 2017., a od tada je osvojila hrvatsku pivsku scenu. Potvrdu kvalitete dala je i struka na lanjskom World Beer awards, gdje je u konkurenciji 2.200 piva najboljim na svijetu proglašen upravo Grifov Pale Ale.

“U Grifu uvijek ciljamo na kvalitetu, što su prepoznali ljubitelji dobrog piva u Hrvatskoj i svijetu, ali se uvijek trudimo osmisliti nešto novo i zadovoljiti potrebe potrošača. Uskoro će se u malim limenkama naći i naš Rauchbier, odnosno dimljeno pivo, a u planu nam je predstaviti još sezonskih piva i novih pivskih stilova u jedinstvenoj Grif izvedbi”, najavio je Palčić.

Grif u novim limenkama se može zasad pronaći u Konzumu, Intersparu, Vrutku, Djelu, a uskoro i u brojnim drugim trgovačkim lancima. Mikropivovara Grif svoje korijene vuče iz bogate zagrebačke tradicije kuhanja piva, a višegodišnje iskustvo omogućilo je izradu izvrsnog piva koje je danas dostupno u cijeloj Hrvatskoj. Grif piva nastaju u modernom pogonu koristeći vrhunske hmeljeve i slad, a prepoznatljiv vizualni dizajn i kvaliteta pomažu promovirati hrvatsku pivsku kulturu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...