Plodine otvorene u Novskoj

Kupcima su na raspolaganju odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima

U Novskoj, na adresi Ulica kralja Tomislava, otvoren je novi supermarket Plodina koji se prostire na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. U skladu s trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a intuitivno posloženi asortiman i ugodan interijer kupcima nude ugodno iskustvo kupovine, poručuju iz trgovačkog lanca.

Kupcima su na raspolaganju odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu i u Novskoj opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa. Ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

U supermarketu posao je našlo 40-ak djelatnika iz Novske i okolice, a raznolika i kvalitetna ponuda prehrambenog i neprehrambenog asortimana ovom kraju doprinijet će još boljoj kvaliteti života.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz to, Dječjem vrtiću Radost donirano je 2.600 eura.

Radno vrijeme ovog prodajnog mjesta Plodina je od ponedjeljka do nedjelje od 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakŠto zanima generaciju Z?
Sljedeći članakHUP: Porezno rasterećenje i moderan ZOR nužni za uređeno tržište rada