Podravka je predstavila svoj novi proizvod – Vegetu BIO koji sadrži 400 grama svježeg povrća iz organskog uzgoja. Kako i priliči, proizvod je predstavljen u zagrebačkoj trgovini organske i zdrave hrane Garden, koja prioritizira održivost i proizvode visoke kvalitete.

“Brand Vegeta neupitna je garancija kvalitete, a s Vegetom BIO želimo zadovoljiti zahtjeve svih svojih potrošača, čije navike redovito pratimo. Ovaj proizvod nastao je kao odgovor na potrebe sve zahtjevnijih potrošača centralne i zapadne Europe, a svoje mjesto pronašao je i na hrvatskim policama, prateći trendove zdrave hrane. Vegeta BIO sadrži organski uzgojeno povrće i začine, a s kombinacijom morske soli predstavlja idealan univerzalni dodatak jelima koji će savršeno upotpuniti svako jelo”, rekao je Krunoslav Bešvir, direktor Podravkinog poslovnog programa Kulinarstvo.

Program je vodila poznata radijska voditeljica i fitness instruktorica Aleksandra Milinković, najavivši događaj kao praznik za nepce i bioodrživost.

“Kao što znamo, trendovi u prehrani i porast svijesti potrošača o provjerenim i održivim proizvodima nikada nisu bili na višem nivou”, istaknula je u svom uvodu Aleksandra.

Vegetu BIO i sve vrijednosti koje proizvod komunicira prepoznala je omiljena pjevačica i vlasnica branda prirodne kozmetike La PIEL Lana Jurčević, koja se već dugo godina zalaže za važnost održivosti proizvoda i organskog uzgoja sirovina. U svom dobro poznatom vedrom stilu, goste je iznenadila i akustičnim nastupom, izvevši neke od svojih najvećih glazbenih hitova.

“Vegeta BIO i sve vrijednosti koje proizvod nosi potpuno su u skladu sa svim vrijednostima do kojih držim. Kako privatno, tako i poslovno, održivost proizvoda i organski sastojci jako su mi važni. Vrijednosti koje su sadržane u brandu La PIEL jednake su vrijednostima koje komunicira Vegeta BIO. Zato je moja suradnja s Podravkom došla potpuno prirodno”, rekla je Lana Jurčević.

A kako uz pomoć Vegete BIO svako jelo pretvoriti u ukusno, a istovremeno prirodno kulinarsko iskustvo, pokazala je Katarina Rogošić Vukasović, vlasnica poznatog splitskog restorana zdrave hrane Kat’s Kitchen.

“Organski sezonski proizvodi glavne su zvijezde moga restorana, a neke od njih i sami uzgajamo. U svakom tanjuru, u svakoj zdjeli trudimo se pružiti simfoniju okusa. Vegeta BIO savršeno se uklapa u takav način rada i ono za što se moji kolege i ja zalažemo. Kulinarskih inspiracija nikada ne nedostaje, a nova Vegeta BIO nadahnut će još mnoge”, kaže Katarina Rogošić Vukasović.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!