Arena Centar bilježi rast posjećenosti od 10% i povećanje prometa od 10%

Prema podacima Centra za istraživanje tržišta GfK, Arena Centar je u 2013. godini posjetilo 8,5 milijuna posjetitelja po čemu je najposjećeniji centar u Zagrebu i okolici, priopćeno je iz tog centra.

U Arena Centru posjetitelji se zadržavaju duže i troše više nego u ostalim centrima, a njihovo ukupno zadovoljstvo Arena Centrom bolje je nego  prema ostalim centrima, pokazalo je istraživanje koje je provela GfK, najveća agencija za istraživanje tržišta u Hrvatskoj.

“Arena Centar uspješno završava poslovnu 2013. godinu. U kratko vrijeme mnogim posjetiteljima smo postali najomiljeniji centar za shopping i zabavu, a hrvatskim poduzetnicima lokacija za dobar posao. To su odlični podaci koji nas vesele ali i obvezuju”, rekla je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Uz očekivanih osam i pol milijuna posjetitelja do kraja godine Arena Centar bilježi rast posjećenosti od 10% i povećanje prometa od 10% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.  Uz to, tijekom 2013. otvorene su 22 nove trgovine.

Uz jedinstvenu kombinaciju shoppinga i zabave u Hrvatskoj (skybowling, World Game Casino), Arena Centar je jedini trgovački centar u Europi sa sva tri kino formata: IMAX, Gold Class te 4DX koji omogućava apsolutno filmsko iskustvo zahvaljujući pomičnim sjedalima i vrhunskim efektima.