Pomoć pri pripremi dječje hrane iz Philipsa

Skuhajte, preokrenite, promiješajte i poslužite – četiri brze i jednostavne faze pripreme domaće, zdrave hrane za djecu uz Philipsov Avent kombinirani aparat za kuhanje na pari i miješalice bez bisfenola A (BPA)

Mnogi roditelji su često zbunjeni i preplavljeni velikom količinom informacija o prijelazu beba na krutu hranu i frustrirani su kada netom pripremljena hrana završi na njihovoj odjeći, na kuhinjskom podu ili drugim neprimjerenim mjestima.

Prava pomoć stiže u obliku Philipsovog Avent kombiniranog aparata za kuhanje na pari i miješalice SCF870 uz koje ćete moći brzo i jednostavno pripremiti zdrave i ukusne obroke prilagođene svakoj fazi prelaska djeteta na krutu hranu.

Namijenjen djeci od šest mjeseci do preko godine dana ovaj kompaktno dizajniran proizvod bez štetnog BPA na jednostavan način sprema potpune obroke miješajući meso, ribu i žitarice u samo četiri jednostavna koraka.

Dovoljno je na pari skuhati voće, povrće, ribu ili meso, a zatim jednostavno podignuti i preokrenuti vrč kako bi se sve promiješalo, bez potrebe za premještanjem hrane. Dodatna prednost je i postavka snažnog miješanja za pripremu finih pirea, kašica i umaka tako da u potpunosti zadovoljava svaki razvojni ciklus vašeg djeteta.

Frekvencije 50 – 60 Hz i snage 400W osigurava kapacitet 800 ml krute hrane i 450 ml tekućine, te uz spremnik za vodu od 200 ml lako se održava te uključuje u paketu miješalicu, lopaticu i mjernu šalicu zajedno s knjižicom s receptima i profesionalnim savjetima pedijatrijskog nutricionista i psihologa.

Uz napredne značajke i ostale dodatke za zdravu i ukusnu dječju prehranu novi Philipsov kombinirani aparat za kuhanje na pari i miješalica nedvojbeno će postati jedan od omiljenih proizvoda u svakom domu s prinovom.

Philipsov Avent kombinirani aparat za kuhanje na pari i miješalica mogu se kupiti u maloprodaji Kadulje i u svim bolje opremljenim ljekarnama, a preporučena maloprodajna cijena je 1500,00 kn.

Prethodni članakRadenska: Brend s tradicijom dužom od 140 godina
Sljedeći članakVinari: Nužno je brendirati Hrvatsku kao vinsku regiju