U trgovini Let Me Out, koja posluje u sklopu Outleta Sveta Helena, od sutra započinje velika akcija u sklopu koje će se na popustu od 60 do 80 posto moći kupiti odjeća i obuća s potpisom renomiranih svjetskih brendova kao što su CK Calvin Klein i CK Jeans, Lacoste, Speedo te Boxfresh.

calvin-klein-akcija-001CK Calvin Klein i CK Jeans pripadaju svijetu visoke mode pa ih i nije potrebno posebno predstavljati jer su ljubitelji elegancije odavno prepoznali njihovu kvalitetu i dizajn te ih svrstali među najpoželjnije svjetske brendove.

calvin-klein-akcija-003calvin-klein-akcija-004Trendsetteri znaju da su traperice s potpisom CK Jeans imaju status svevremenskog trenda s obzirom na kvalitetu izrade i dizajna, a sad će se moći kupiti po akcijskoj outlet cijeni od 200 kuna, baš kao i košulje, majice, jakne i hlače istih brendova po akcijskim outlet cijenama već od 120 kuna.

Cjelokupni asortiman brandova CK Calvin Klein i CK Jeans od 10. do 13. ožujka bit će snižen 80 posto.

Osim odjeće iz kolekcija spomenutih brendova, po posebnim akcijskim outlet cijenama moći će se nabaviti i majice, veste, hlače, kape, tenisice i ostali odjevni predmeti s potpisom Lacostea, Boxfresha i Ellessea.

Predviđena sniženja na ove brendove kreću se od 60 do 70 posto, a posebno se ističu Lacoste tenisice po posebnoj outlet cijeni od 220 kuna.

Akcija u trgovini Let me out i posebni popusti od 60 do 80 posto traje od 10. do 13. ožujka.

Pogledajte galeriju odabranih proizvoda: