Stiglo je novo limitirano Hell Ice Cool izdanje koje donosi novi okus za još energičniju i čarobniju zimu. Hell Energy uvijek je tu da dosadne zimske dane popraćene padom energije pretvori u novo razigrano iskustvo kroz novi Ice Cool okus. Kupci su već navikli na nova ugodna iznenađenja od kompanije Hell Energy, a od sredine listopada na tržištu u Hrvatskoj dostupan je novi Nordic okus energetskog napitka Hell.

Nordic Turquoise, upakiran u živopisne nijanse zimskih boja savršen je dodatak debelim pletenim vestama u hladnijim mjesecima. Uživajte u jednoj od zimskih ponuda koja će vama i vašim prijateljima dati obilje dodatne energije. Ne dopustite da vas uljulja monotonija ili obeshrabri dosada, umjesto toga zgrabite novi egzotični okus kivija i kumkvata, razbudite se i napunite potrebnom energijom prije izlaska na zimsku hladnoću.

Zgrabite novi osvježavajući okus i dodajte malo boje hladnim danima i još hladnijim noćima uz očaravajući Nordic Turquoise. Ova tekuća energija s voćnim okusom kivija i kumkvata dolazi u modernim soft touch limenkama i zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Obojite svoju zimu okusom i bojama limitiranog Hell Ice Cool napitaka.

Kao i inače, novi Ice Cool napitak pruža vam pet različitih vrsta vitamina B i 32mg/100 ml kofeina. Naravno, ne sadrži konzervanse i dolazi u aluminijskim limenkama s visokim udjelom recikliranog materijala.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!