Dukat je po prvi put u Hrvatskoj organizirao veliko zajedničko vježbanje joge na otvorenom u okviru akcije “SenSia pozdrav ljetu”.

Kako navode iz tvrtke, ovo događanje još je jedna potvrda Dukatove prakse odgovornog poslovanja u sklopu koje se potiče i promiče zdrav način života, a vježbanje te pravilna i uravnotežena prehrana, koju čine mliječni proizvodi, njegov su sastavni dio.

Dukat je u subotu okupio mnogobrojne zaljubljenike u jogu koji su prostirkama okupirali prilazni plato Muzeja suvremene umjetnosti i vježbama joge pozdravili ljeto. Dolazak ljeta obilježava se diljem svijeta, a Dukat ga prvi put u Hrvatskoj obilježava vježbanjem joge na otvorenom.

Zajedničkim vježbanjem pod vedrim nebom u gradskom okruženju više od 200 entuzijasta na sat su vremena pobjegle od užurbanog i stresnog načina života i pronašle mir i ravnotežu uz opuštajuće pokrete joge. Vježbe su vodili iskusni učitelji joge iz udruge Umijeće življenja koji su pripremili niz vježbi prilagođenih početnim i naprednim ljubiteljima joge, uz neizostavne pozdrave suncu.

“SenSia pozdrav ljetu inspiriran je popularnim okupljanjem na Times Squareu u New Yorku i naša je želja da se on nastavi u Hrvatskoj i idućih godina. Ovaj projekt još je jedna potvrda Dukatove prakse odgovornog poslovanja u sklopu koje potičemo građane na usvajanje i razvijanje zdravih navika. A vježbanje i SenSia sastavni su dio toga”, izjavili su u Dukatu.

Sudionici su uz SenSia osvježenje na poklon dobili i atraktivnu prostirku za vježbanje.