Poznati kreativni direktor Maro Pitarević prešao u Real grupu

Poznati marketinški stručnjak Maro Pitarević zauzeo je poziciju kreativnog direktora unutar Real grupe, uspješne hrvatske agencije za tržišno komuniciranje. Pitarević je poznato ime u domaćim marketinškim krugovima, a od sada će kampanje osmišljavati unutar Realovog tima koji broji više od 50 stalno zaposlenih profesionalaca, izvijestili su iz ove tvrtke.

Pitarević u Real dolazi s iskustvom glavnog kreativnog direktora u agencijama poput Bruketa&Žinić i Digitel. U svojoj uspješnoj karijeri radio je za najveće hrvatske brendove, kao i za velik broj međunarodnih klijenata. Ovaj svestrani kreativac predsjednik je Art Directors Cluba Croatia, a pored uobičajenih agencijskih poslova, izdao je i dvije knjige. Sve češće režira svoje TV reklame, a za jednu od njih je, prvi među hrvatskim redateljima, ušao u selekciju shots.net – koji se smatra najrelevantnijim izvorom informacija o najboljim svjetskim redateljima i TV reklamama.

Pitarević je i osnivač nezavisnog festivala kreativnih komunikacija Sudnji Dan, a kao priznati profesionalac u struci, bit će značajna podrška Real grupi za koju kaže: “Ovo je najdinamičnija i najzdravija agencija u gradu, s dobrom atmosferom i trendom rasta – trenutno jedina u kojoj zaista želim raditi.”

Real grupa je jedna od najvećih hrvatskih marketinških agencija koja stalno zapošljava više od 50 profesionalaca. Svojim klijentima nudi “full service” uslugu, pa tako posjeduje dugogodišnje iskustvo i stručnost rukovođenja, izrade medijskih strategija, planiranja i zakupa medijskog prostora, marketinga, kreiranja strategija razvoja, izrade kreativnih rješenja, odnosa s javnošću te planiranja i organizacije evenata.

Realov će tim, pod vodstvom dvojice iznimnih kreativnih direktora – Mara Pitarevića i Bina Uršića, osigurati agenciji mnoge nove kreativne uspjehe, navode iz Real grupe.