“Avenue Fashion & Style”, svojevrsni shopping vodič, izlazit će jednom mjesečno, a sadrži sve novosti i aktualne trendove iz područja mode, ljepote, uređenja doma te brojne korisne informacije

U opuštenoj atmosferi u Avenue Mallu Zagreb danas je održana press konferencija povodom predstavljanja novog časopisa Avenue Malla “Avenue Fashion & Style”, izvijestili su iz tog trgovačkog centra.

Konferenciju za novinare vodila je Tatjana Jurić koja je najavila službeni početak ljetne sezone uz “Avenue Fashion & Style”.

Direktorica marketinga Andreja Galovec Vodopija istaknula je: “Avenue Mall Zagreb ide u korak sa svjetskim trendovima i trudi se za svoje posjetitelje uvijek iznova pripremiti nešto novo jer najvažnije nam je da oni budu zadovoljni. Ovaj časopis će naše posjetitelje i kupce informirati o svim aktualnostima u centru i olakšati im odluke kada je u pitanju shopping. Želimo im dati nove ideje i približiti im našu ponudu. Posebno iznenađenje za sve čitatelje i posjetitelje centra su kuponi s fantastičnim popustima koji će ih čekati u svakom broju časopisa.”

“Avenue Fashion & Style”, svojevrsni shopping vodič, izlazit će jednom mjesečno, a sadrži sve novosti i aktualne trendove iz područja mode, ljepote, uređenja doma te brojne korisne informacije.

Avenue Mall Zagreb na tridesetak stranica poklanja prave modne poslastice, ističu iz centra dodajući kako je časopis tiskan na ekološkom papiru te odiše elegancijom, primamljivog je dizajna i nudi mnoštvo osvježavajućih ideja i zanimljivosti. “Avenue Fashion & Style” primjerak može se pronaći u posebno označenim stalcima u centru.

“Avenue Mall Zagreb neprestano radi na obogaćivanju svoje ponude. U posljednjih nekoliko mjeseci otvoreno je nekoliko ekskluzivnih trgovina kao što su Sport Vision, Dirk Bikkembergs, Ghetaldus, Oculto, uskoro kupce očekuje preuređeni Konzum, a veseli nas najaviti i otvorenje najvećeg Müllera u Novom Zagrebu u rujnu 2013.”, kaže se u priopćenju.