Pearl Drops, britanski brend pasti za poliranje zubi, kao glavni ključ lijepog osmijeha stigao i u Hrvatsku

Jedan od najpoznatijih svjetskih pisaca i nobelovac Gabriel Garcia Marquez jednom je izjavio: “Nikada se nemojte prestati smijati, čak i kad ste tužni, jer se netko može zaljubiti u vaš osmijeh.” Upravo je njegova izjava dobar početak priče o britanskom brendu Pearl Drops, jedinstvenim pastama za poliranje zubi, koje su od nedavno dostupne i hrvatskim kupcima u svim dm trgovinama.

Ključ lijepog i blistavog osmijeha mnogih poznatih svjetskih osoba pod imenom Pearl Drops, osmislio je jedan američki stomatolog daleke 1968. godine. Pearl Drops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne već punih 40 godina, a najveću zapaženost duguju legendarnoj pop ikoni Tini Turner, koja se 1972. godine pojavila u TV reklami kao zaštitno lice ovog revolucionarnog proizvoda za izbjeljivanje zuba.

Zanimljivo je da se u Velikoj Britaniji svakih 20 sekundi proda jedna Pearl Drops pasta za poliranje zubi, a u zadnjih godinu dana prodano ih je ukupno čak 1.887.332 komada.

Početkom svibnja 2014. Pearl Drops paste za poliranje zubi konačno su stigle i u Hrvatsku. Na policama drogerijskog lanaca dm zastupljena su tri proizvoda: Pearl Drops Instant White, Pearl Drops Hollywood Smile i Pearl Drops Coffee & Tea.

“Svaka druga četkica za zube i svaka treća pasta za zube u Hrvatskoj kupe se u dm-u, što znači da naši sugrađani računaju na nas kada je u pitanju njega zubi. Zbog toga dm ima obvezu biti prvi koji će kupcima ponuditi inovativan i učinkovit proizvod za njegu zubi kada se on pojavi na tržištu. U dm-u zdravlje kupaca utkano je u sve odluke koje donosimo, a znamo koliko su bitni pozitivan stav i samopouzdanje. Zadovoljstvo nam je što kupcima dm-a možemo ekskluzivno ponuditi Pearl Drops proizvode kojima mogu napraviti prvi korak prema veselijem životu punom smijeha i veselja. Dm i Pearl Drops pomoći će sugrađanima da svoj osmijeh obasjaju bisernim sjajem koji će im dati dodatnu snagu da sa smiješkom idu ususret novim izazovima”, izjavila je prigodom predstavljanja Đurđica Sedlić, marketing i PR dm-a.

Formula za sve tri Pearl Drops paste za poliranje zubi nastala je unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi, koji dubinski čisti te uklanja mrlje od kave, čaja, crnog vina, cigareta, plak, te daje dubinski sjaj. Pearl Drops paste za poliranje zubi su klinički dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

Pearl Drops paste za poliranje zubi koriste se za vrijeme ili nakon četkanja pastom za pranje zubi.

Ambasadorica lijepog osmijeha i Pearl Drops pasti za poliranje zubi, poznata pjevačica i psihologinja Maja Vučić, prilikom predstavljanja ovog brenda naglasila je da osmijeh otvara sva vrata, popravlja raspoloženje i olakšava svakodnevnu komunikaciju.

“Na izgled, zdravlje, boju ali i sami sastav zubi, najviše utječu kava i cigarete, dok šećeri utječu na stvaranje karijesa i plaka na zubima. To su namirnice koje treba što više izbjegavati u svakodnevnoj prehrani”, izjavila je Marija Andrijašević, dipl. ing. nutricionist i fitness trenerica.

“Grickanjem zdravih namirnica poput jabuke, mrkve, celera ne samo da hranimo zube i desni već ih i mehanički čistimo, baš kao i jedenjem kruha od cjelovitih žitarica”, dodala je Andrijašević.

“Lijep osmijeh počinje prevencijom – redovitim posjetima stomatologu, pravilnim četkanjem zuba, a ovisi i unosu određenih prehrambenih namirnica”, izjavila je prigodom predstavljanja Pearl Drops pasti za poliranje zubi mr.sc. Renata Čutura, dr. dentalne medicine.

“Pearl Drops paste za poliranje zubi ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koji je upotrebljiv za svakodnevnu higijenu zubi i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi”, nadodala je pritom mr.sc. Čutura.

Na predstavljanju britanskog brenda svoj je lijepi osmijeh pokazala i poznata operna pjevačica Sandra Bagarić koja je tom prilikom poručila: “Osmijeh je moje zaštitno oružje! Uvijek budite nasmijani, jer osmijeh otvara sva vrata!”

Snagu Pearl Drops pasti za poliranje potvrdilo je i 81% ispitanika koji su izjavili da se redovitim korištenjem Pearl Drops paste za poliranje zubi postižu vidljivi efekti izbjeljivanja, dok 79 % ispitanika vjeruje da Pearl Drops nježno uklanja mrlje.

U kvalitetu ovog svjetskog brenda mogu se od sada uvjeriti i domaći kupci te ih potražiti u svim dm trgovinama.

PROMO