Najnoviji član pivovare Carlsberg, Panonska, obuhvaća tri najpopularnija svjetska pivska stila: APA, Wheat i Dark lager.

Sve se tri varijante okusa proizvode u Koprivnici, od najkvalitetnijih sastojaka i vrhunskih pivskih kvasaca, u ograničenim, malim količinama, a u njihovu su proizvodnju uključeni poznati Carlsbergovi majstori pivari.

APA (American pale ale) pivo je raskošne jantarne boje te bogate i stabilne pjene čiji okus karakteriziraju bogate hmeljne, cvjetne i voćne note. Wheat je pšenično pivo stabilne pjene i blago zamućene zlatne boje, nježnog kremastog okusa, uz dašak agruma, a Dark lager tamno je pivo bogate pjene te punog karamelastog okusa.

Vizualni identitet Panonske dijelom se oslanja na svog “starijeg brata”, Pan pivo, ali je inspiriran tradicionalnim motivom čipke, koja je ovdje interpretirana na moderan način.

Sam dizajn prati najnovije trendove u pivskoj industriji, ali je duboko nadahnut i tradicijom te autentičnim hrvatskim prepoznatljivim elementima.

Panonska pivo namijenjeno je svim pivoljupcima, posebice znatiželjnima koji imaju sklonost isprobavanju novih i zanimljivih okusa, ali i onima koji će to tek postati.

Kao stvoreno je za nadolazeće ljetne dane i večeri kada će, u kombinaciji s pokojim ukusnim zalogajčićem, poslužiti kao idealna gastronomska poslastica.