Predblagdansko vrijeme darivanja idealan je trenutak da svoju mačku razveselite posebnim poklonom ispod bora – Purina ONE hranom za mačke.

Tijekom života prehrambene navike mačke se mijenjaju prema njenom životnom stilu i raznim drugim utjecajima pa je iznimno važno osigurati joj hranu prikladnu njezinoj dobi.

Zato je Purina ONE linija proizvoda posebno formulirana od strane nutricionista i veterinara, kako bi vlasnicima pružila potrebnu podršku u brizi za mačku kroz cijeli njen životni vijek.

Purina ONE linija tako se sastoji od hrane namijenjene mladim i odraslim mačkama, ali i steriliziranim mačkama te onima koje imaju osjetljiv probavni sustav.

Purina ONE hrana za mačke sadrži ACTILEA formulu, jedinstvenu hranidbenu formulu koja je osmišljena kako bi pomogla ojačati prirodnu obranu mačke te pružila pozitivan učinak na njezino zdravlje.

Na taj je način vlasnicima omogućeno da uživaju u vidljivo izvrsnom stanju svoje mačke, istovremeno znajući da se ona i iznutra dobro osjeća. Zato je Purina ONE hrana za mačke odlična novogodišnja odluka čiji su rezultati stvarno vidljivi jer koji god proizvod iz ove linije odabrali, zasigurno ćete mački osigurati ukusan, nutritivno napredan, uravnotežen i potpuni obrok.

PROMO