quanto-omeksivaci-fresh-alpsquanto-omeksivaci-hawaiReckitt Benckiser u svom asortimanu omekšivača za rublje s robnom markom Quanto nudi šest različitih mirisa u dvije veličine pakiranja.

Kod proizvoda u pakiranju od 1 l, koji svi dolaze s 250 ml gratis i s preporučenom maloprodajnom cijenom od 11,99 kuna, nalaze se Quanto Hawaii, Fresh Alps, Ocean Energy, Greece, Fresh Feeling i Sweet Dreams.

U većem pakiranju od 2 l za potrošače je osigurana još veća dodana vrijednost (500 ml gratis), a u ponudi su Quanto Hawaii, Fresh Alps i Greece, za koje je preporučena maloprodajna cijena 19,99 kuna.

Quanto omekšivač na hrvatskom je tržištu prisutan već 10 godina i nalazi se u ponudi većine trgovačkih lanaca. Najprodavaniji proizvodi su Hawaii i Fresh Alps, naročito u pakiranju od 1 l, no i ostali proizvodi – Ocean Energy, Greece, Fresh feeling i Sweet dreams – našli su svoje mjesto u domovima potrošača, ističu iz tvrtke.

“Kvaliteta proizvoda, uz izuzetno povoljnu cijenu, trgovačkim lancima osigurava put ka potrošačima”, kaže Marko Štetić iz Reckitt Benckisera.