Stop shop retail parkovi u Osijeku i Valpovu donirali su medicinsku opremu u vrijednosti većoj od 20.000 kuna Domu za starije i nemoćne osobe u Osijeku. Doniranjem dezinficijensa, maski za lice i zaštitnih rukavica, Stop shop se uključio u pružanje humanitarne pomoći najranjivijoj skupini ljudi i zdravstvenim djelatnicima, stavljajući pritom dobrobit i sigurnost građana na prvo mjesto.

“Zaštita korisnika domova za starije osobe mora biti naš prioritet tijekom kovid pandemije i trebamo brinuti o očuvanju njihovog zdravlja jer su umirovljenici posebno ugroženi. Upravo je zbog toga Stop shop odlučio pomoći zdravstvenim djelatnicima i skrbnicima koji svakodnevno brinu o našim potrebitim sugrađanima. Nadamo se da donacijom zaštitne opreme možemo doprinijeti sprječavanju širenja i razvoja težih oblika bolesti uzrokovane koronavirusom te pomoći medicinskom osoblju u brizi o štićenicima Doma”, rekao je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju.

Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je dio politike Stop shopa koji je danas više nego ikad svjestan potrebe za donacijom nečega uistinu vrijednog i korisnog za cjelokupno društvo. Stop shop je uložio značajan napor u borbu protiv koronavirusa omogućivši sigurnu kupovinu u retail parkovima koja je u skladu s međunarodnim standardima. Secured shopping centre (SSC), nezavisna švedska kompanija koja ispituje i ocjenjuje sigurnost okruženja u trgovačkim centrima i retail parkovima diljem svijeta, dodijelila je Certifikat o usklađenosti sa sigurnosnim mjerama protiv bolesti kovid-19. Njime je potvrđeno da svi protokoli Stop shopa prate propisane epidemiološke mjere.

Stop shop retail parkovi u Osijeku i Valpovu prvi su parkovi brenda Stop shop u Hrvatskoj. Nalaze se na odličnim pozicijama u oba grada, s lakim pristupom i s dobrom povezanošću javnim prijevozom do svih dijelova grada. Park u Osijeku trenutno broji 12 trgovina među kojima su Deichmann, JYSK, Pepco i Müller, dok park u Valpovu sadrži dućane poput Bipe, Spara i Tedi. Stop shop svojim kupcima nudi proizvode širokog raspona – od mode i namještaja, do kućanskog tekstila i dječje opreme.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!