Isprobajte našu novu revolucionarnu 4u1 tabletu za izvanrednu čistoću i sjaj – Somat Excellence!

Uz svoju snažnu formulu koja djeluje protiv tvrdokornih, zagorenih mrlja, Somat Excellence tablete prikladne su za sve čaše, šalice, tanjure, boce, plastično posuđe, lonce i tave koje su pogodne za pranje u perilici posuđa. Somat Excellence tablete na posuđu ne ostavljaju ostatke i osušene mrlje od vode, što znači da nema potrebe za poliranjem posuđa nakon završetka ciklusa pranja. Odmah uživajte u blistavom sjaju! Izravno iz perilice posuđa na vaš stol.

  • Izvrsna kombinacija – Ova 4u1 tableta brzo se otapa, a sastoji se od deterdženta za pranje posuđa u prašku i tri komore gela, u biorazgradivoj foliji koja se otapa u vodi.
  • Uklanja masnoću – Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji enzima koja djeluje protiv tvrdokornih mrlja i masnoća, Somat tablete za pranje posuđa uklanjaju zagorene ostatke hrane s posuđa.
  • Blistav sjaj – Sačinjene od ekskluzivne kombinacije praška i gelova s aktivnim kisikom, ove tablete osiguravaju blistavo čisto posuđe.
  • Zaštita osjetljivog posuđa – Posebna, balansirana formula Somat tableta za pranje posuđa omogućava zaštitu osjetljivog posuđa.
  • Briga za perilicu posuđa – Uz Somat Excellence ne štitite samo posuđe, već uz posebnu kombinaciju sastojaka Somat Excellence tableta brinete i o svojoj perilici posuđa.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!