Bajkovita atmosfera okićenog Zrinjevca pružila je idealan ugođaj za predstavljanje nove etikete Božićnog piva. Jedinstveno na našem tržištu, osim svojim okusom, Božićno pivo oduševljava i uvijek drukčijim vizualnim identitetom. Tako je ovogodišnju etiketu posebno dizajnirao poznati umjetnik Saša Šekoranja koji je Božićno pivo odjenuo u dojmljivo novo ruho.

Za izvrsnu atmosferu pobrinula se voditeljica Ida Prester, a glazbeni nastup Ivane Rushaidat i benda A Little Drop Of Poison dodatno je zagrijao mnoštvo okupljenih uzvanika i prolaznika te ih vratio u glazbeno doba 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća.

Uz bogat okus i jedinstvenu etiketu, Božićno pivo upotpunilo je predblagdansku božićnu atmosferu i unatoč niskim zimskim temperaturama okupilo mnogobrojne uzvanike koji su uživali u idealnoj kombinaciji njegove nesvakidašnje arome i uspješnica soula i bluesa. Dugu tradiciju Božićnog piva istaknuo je i direktor marketinga Zagrebačke pivovare, Darko Ivančević, koji je napomenuo da ovo događanje posljednje 24 godine okuplja sve ljubitelje Božićnog piva uz uvijek upečatljiva likovna rješenja etiketa.

Božićnu etiketu posebno za ovu priliku osmislio je poznati umjetnik Saša Šekoranja koju su do sada osmišljavali etablirani likovni umjetnici među kojima su i Miroslav Šutej, Ivan Lacković Croata, Rudolf Labaš, Đuro Pulitika i Željko Kipke te posljednjih godina, putem natječaja, razni mladi umjetnici poput Manuela Šumberca, Zlatana Vehabovića, Marka Tadića te Mirona Milića.