NovoSauvignon Zlatni Gaj – za potpun užitak uz desert

Sauvignon Zlatni Gaj – za potpun užitak uz desert

sauvignon-zlatni-gaj-mladina-largesauvignon-zlatni-gajUz dobru hranu potrebno je odabrati i odgovarajuće vino, a kako bi slatki desert nakon svečanog ručka bio još veći užitak, savršen izbor je Sauvignon Zlatni Gaj, novo vino Podruma Mladina.

Poluslatko bijelo vino Sauvignon Zlatni Gaj, berba 2009., jedinstveno je vino snažne i kompleksne cvjetno-voćne arome, bogatog i skladnog okusa, te dugog završetka.

Ovo vrhunsko vino odnjegovano je u 5200 boca i svrstava se u najvišu kategoriju vina na hrvatskom tržištu.

Sauvignon Zlatni Gaj odlično prija uz slatkasta jela i deserte, a preporučuje se servirati pri temperaturi od 10°C.

Kao novost u ponudi vina, ovaj luksuzan proizvod idealan je poklon koji će biti iznimno cijenjen u predstojećim blagdanima.

Gaj je naziv jednog od vinograda Mladine s vinogorja Plešivica-Okić, čiji vrhunski položaj sa specifičnim uvjetima, poput mikroklime, bogatog tla i izvrsne ekspozicije pridonosi da grožđe ubrano na ovom položaju daje osobita i vrsna vina.

Podrum Mladina razvija se u boutique vinariju koja njeguje manje serije vrhunskih i posebnih vina i pjenušaca.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...