Šibenski Amadria Park domaćin za 1600 IT stručnjaka

U tri dana, od 4. do 7. lipnja, najbolji svjetski mrežni, sigurnosni i općenito IT stručnjaci imat će priliku sudjelovati u radionicama, predavanjima, prezentacijama te se certificirati u specijaliziranim labovima

Novim i naprednim promjenama Amadria Park zadovoljio je brojne stroge preduvjete zahvaljujući kojima je spreman preuzeti titulu ovogodišnjeg domaćina IT konferencije EMEA Aruba Atmosphere. Nakon Pariza 2017., grad Šibenik i hoteli Amadria Park spremni su ugostiti preko 1600 posjetitelja iz preko 40 zemalja. U tri dana, od 4. do 7. lipnja, najbolji svjetski mrežni, sigurnosni i općenito IT stručnjaci imat će priliku sudjelovati u radionicama, predavanjima, prezentacijama te se certificirati u specijaliziranim labovima, ali se i naravno zabaviti.

Kolosalna modernizacija

Amadria Park hotelska je kompanija koja objedinjuje poznate Solaris i Milenij hotele čija zajednička površina iznosi 56 hektara u što spada i 2179 soba, a svaki centimetar mora biti pokriven internetskom mrežom koja besprijekorno funkcionira.

Upravo je vizija ono što je Amadria Park pokrenulo prema višegodišnjem putu inovacija i dovelo do suradnje s Aruba Networks Hewlett Packard Enterprise Company koja se u sklopu svojih djelatnosti bavi upravo izradom WiFi infrastrukture. Aruba Networks ne pruža samo najpouzdaniji WiFi, već se brine za to da i pozadinska žičana infrastruktura ima dovoljno kapaciteta i brzinu za podršku najnovije generacije pristupnih točki na AC standardu.

No savršeni internetski pristup nije jedino Aruba rješenje koje će očekivati goste Amadria Park hotela. Osim neometanog uživanja na društvenim mrežama, Skypeu i IPTV-u, goste uskoro očekuju i push notifikacije kojima će moći naručiti hranu i piće s bilo kojeg mjesta na lokaciji.

“Velika je čast biti domaćin tako značajne IT konferencije EMEA Aruba Atmosphere tim više što se naše vizije razvoja i inovativnog pristupa poklapaju te uspješno surađujemo na brojnim zajedničkim projektima. Naša filozofija usmjerena je na apsolutno zadovoljstvo naših gostiju, a naprednim rješenjima Aruba Networks Hewlett Packard Enterprise svojim gostima omogućujemo najbolje od najboljeg.

Uz WIFI infrastrukturu u planu je i razvoj posebnih hotelskih aplikacija kojima će se olakšati operativno vođenje hotela posebno u srcu sezone I trenucima velike popunjenosti naših objekata”, izjavio je Ivan Sarajlić, izvršni koordinator marketinga u Amadria Park hotelima.

Napredak kongresnog turizma

IT konferencijom ovolikog kapaciteta nastavlja se osnaživanje kongresnog turizma u Republici Hrvatskoj koji je izuzetno važan obzirom na to da kongresni turizam blagotvorno djeluje upravo na kronične boljke koje muče Hrvatsku u toj industriji.

Za turizam čiji se najveći dio temelji na ponudi ‘sunca i mora’ i živi tek nekoliko mjeseci na godinu, atraktivnost kongresnog turizma leži u činjenici da kongresi ne ovise samo o sezoni već se takve aktivnosti održavaju kroz cijelu godinu.

EMEA Aruba Atmosphere konferencijom se Šibenik konačno stavio uz bok najatraktivnijih kongresnih turističkih destinaciju te uz bogatu povijest županije koja je rezultirala bogatom kulturno-povijesnom baštinom te predstavlja neizostavan turistički resurs suvremene Šibensko-kninske županije ima za ponuditi sve što putniku današnjeg vremena treba.

Prethodni članakHEINEKEN Hrvatska počinje koristiti sunčevu energiju
Sljedeći članakFranck ne podržava nacrt nagodbe