Somat: 40 godina tradicije

Henkel već 40 godina na tržištu nudi brend Somat koji u svom asortimanu obuhvaća sredstva za strojno pranje posuđa i aditive za perilicu posuđa.

Sredstva za strojno pranje posuđa podijeljena su na tri grupe proizvoda, od Standard s osnovnim funkcijama do Multi-Perfect proizvoda koji sadrži različite funkcije, uključujući sol i sredstvo za ispiranje.

Osim toga, postoje i aditivi kao što su sol, sredstvo za ispiranje, osvježivač perilice (Deo Perls) i sredstvo za njegu perilice (Machine Care).

Najpopularnija pakiranja su Somat Multi-Perfect gel, koji se lako i fleksibilno dozira te brzo i u potpunosti otapa, zatim Somat Multi-Perfect tablete s Express Power formulom te Somat Standard tablete koje su najprodavanije u velikom pakiranju.

Novi Somat Multi-Perfect gel dostupan je u pakiranju od 650 ml (26 pranja) i dvije varijante, Anti-Grease i Vinegar, no uskoro će se tržištu predstaviti i veliko pakiranje od 975 ml s 50% gela gratis. Iz Henkela ističu kako su Somat gelovi vodeći na tržištu gelova za strojno pranje posuđa.

Svoje proizvode preporučuju jer je riječ o robnoj marki koja osigurava visoki obrtaj, a osim toga Somat konstantno unosi inovacije u svoj asortiman, kako u vizualni identitet, tako i u samu formulu i učinkovitost proizvoda. “Zbog svih ovih razloga, Somat proizvodi su privlačni i trgovcima i krajnjim potrošačima”, poručuju iz Henkela.