Stigao je novi Somersby Marakuja Naranča

Za odlazak na plažu, na vikend izlet ili ako samo želite uživati u hladovini vlastitog dvorišta, ovaj intenzivni voćni cider će vam pružiti trenutak bijega od svakodnevice i osvježavajuće optimističan okus koji će vas oraspoložiti

Ove godine, u iščekivanju ljeta, stiže neodoljivi novi okus Somersby Marakuja i Naranča, koji pružaju pravu dozu osvježenja. Savršen spoj pjenušave slatkoće tropske marakuje i citrusne note naranče koja daje dodatnu punoću i zaigranost samog okusa.

Uz novi Somersby koji pruža osvježenje u svakom trenutku, zaboravite na sve brige i prepustite se trenutku uživanja. Bilo da se nalazite na plaži i uživate u godišnjem odmoru ili ako idete na druženje s prijateljima nakon posla, Somersby Marakuja i Naranča idealan je izbor za sve ljubitelje egzotičnog voća i osvježenja u toplim danima. Trenutak za Somersby jednostavno je pronaći, važno je samo malo pozitivne energije i dobro društvo. On se savršeno uklapa i u vikend druženje i u mali trenutak ukraden za sebe tijekom radnog tjedna. Uz ovo piće za sve prigode, dobivate osvježavajuće optimističan okus koji će vam pružiti trenutak bijega od svakodnevice.

Za odlazak na plažu, na vikend izlet ili ako samo želite uživati u hladovini vlastitog dvorišta, ovaj intenzivni voćni cider će vam pružiti trenutak bijega od svakodnevice i osvježavajuće optimističan okus koji će vas oraspoložiti. Poslužite ga u čaši punoj leda i uživajte u svakom gutljaju. Novi Somerby dolazi u dvije varijante – staklenoj bočici od 0,33 L i limenci od 0,5 L, stoga ga svakako isprobajte i doživite novi osvježavajući doživljaj u svakom trenutku.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakCekin “Pile grill” od sada će na police dolaziti pod imenom “Hrvatsko pile”
Sljedeći članakHUP: Porezna reforma temelj je za brži rast plaća