Jadranski maloprodajni lanac Studenac nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja te prvi put vrata jednog od svojih marketa otvara i u Zagrebu. Otvorenjem prve trgovine, na adresi Kneza Mislava 1, predstavljen je gradski format prodavaonice prilagođene potrebama kupaca u urbanoj sredini. Otvorenja sljedećih prodavaonica u Zagrebu očekuju se do kraja godine.

Dolazak Studenca u glavni hrvatski grad važan je poslovni iskorak u tržišnom pozicioniranju i jačanju Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u državi, poručuju iz ove tvrtke.

“Otvorenja naših prodavaonica u Zagrebu nastavak su naše strategije širenja, bilo da je riječ o organskom rastu ili akvizicijama. Posebno nam je drago što ostvarujemo zacrtane ciljeve zahvaljujući mnogobrojnim unapređenjima i novostima u poslovanju, unatoč ekonomskim izazovima u okruženju. U Zagreb donosimo dašak Jadrana i novu razinu kvalitete usluge koja ide ukorak sa svjetskim FMCG trendovima. Vjerujem da će kupci vrlo brzo prepoznati vrijednost koju predstavljamo, a ta je da smo trgovina susjed, malog formata, ali bogate ponude, te da donosimo sve potrebno na jednome mjestu – na korak do kupaca”, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Upravo će naglasak na pogodnostima nadohvat ruke i obogaćena ponuda TO GO, dodao je Senczuk, zasigurno odgovoriti na često užurban životni stil stanovnika glavnoga grada.

Prodavaonice Studenca Zagrepčanima donose mnoge posebne ponude i pogodnosti, među ostalim, i ponudu Samo u Studencu. Naime, Studenac je u travnju predstavio asortiman pomno biranih proizvoda privatnih robnih marki koji je, s oznakom zelene košarice i po atraktivnim cijenama, dostupan samo na policama trgovina tog maloprodajnog trgovačkog lanca.

Isto tako, u svim će zagrebačkim trgovinama kupcima biti dostupna obogaćena ponuda TO GO, koja donosi izbor odabranih toplih napitaka i pekarskih proizvoda te odabrani asortiman polugotovih jela s mogućnošću pripreme u prodavaonici, a pogodnosti i akcijske cijene novim kupcima donijet će i prepoznatljiva Cool kartica Studenca.

Također, ovog četvrtka, na dan otvorenja, za kupce su cijeli dan osigurani besplatni topli napici, a prvih pedeset kupaca koji ostvare kupnju u vrijednosti većoj od pedeset kuna dobit će šalicu za višekratnu upotrebu. Dobrim vijestima tu nije kraj, stoti kupac na dan otvorenja dobit će na dar aparat za kavu i dva pakiranja kave u zrnu. Prilika je to da kupci prate i otvorenja koja slijede te, uz svakodnevnu kupnju, iskoriste sve pogodnosti koje otvorenje novih trgovina pruža.

Zbog izvrsnosti u odnosima s kupcima, usluzi i kvaliteti ponude te napora uloženih u podizanje kvalitete ukupnog korisničkog iskustva i zadovoljstva svojih kupaca, Studenac je ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima – zlatnom medaljom “Customer’s Friend” i certifikatom “Posvećeni izvrsnosti”.

I u daljnjem poslovanju Studenac će nastaviti ulagati u obogaćivanje svojeg asortimana, usluga i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca, zaključili su u priopćenju ovog trgovačkog lanca.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!