Clan Uprave Lidla Dalibor Bosnjak i voditeljica Doris PincicTrgovački lanac Lidl Hrvatska redovno otvaranje nove trgovine poprati s društveno odgovornim projektom važnim i korisnim za zajednicu u kojoj posluje.

Nakon nedavnog otvaranja još jedne Lidlove trgovine u zagrebačkoj Dubravi, sada je obnovljen dječji park koji će brojnoj djeci i mladima omogućiti aktivno i zabavno provođenje slobodnog vremena.

Svečanom otvaranju nazočio je i gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić sa suradnicima, istaknuti predstavnici Lidla, uzvanici iz gradske četvrti Donja Dubrava kojima se svečano predao novouređeni park, a događaj je moderirala Doris Pinčić.

Kako bi djeca i mladi u Dubravi imali sretnije i zdravije odrastanje, Lidl Hrvatska uložio je 150.000,000 kuna za potpuno uređenje gradskog parka. Park je opremljen novim ljuljačkama, klackalicama i spravama za igru i edukaciju, dok su postojeće sprave i klupe u potpunosti obnovljene.

U parku su također zasađena nova stabla i biljke, što će znatno promijeniti okruženje u kojem će se mališani svakodnevno igrati. Program svečanog otvaranja moderirala je poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić, a prisutnima ispred Lidlove trgovine u Dubravi s prigodnim riječima obratili su se član Uprave Lidla Dalibor Bošnjak i gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.

Djecji park u Donjoj DubraviSvečanim činom rezanja vrpce član Uprave Lidla i gradonačelnik Zagreba, simbolično su otvorili novouređeni park. Djeca iz susjedne OŠ A. B. Šimić nazočila su otvaranju, a oni će najviše provoditi svoje slobodno vrijeme u parku.

Lidlove hostese dočekale su djecu i sve goste te prigodno dijelile peciva, balone, bombone i sokiće. U suradnji s dječjim kazalištem Dubrava na svečanom otvorenju bile su i maskote koje djeca vole i koje su rado viđeni gosti na ovakvim događanjima.

Povod ovom hvalevrijednom projektu je otvaranje još jedne Lidlove trgovine u zagrebačkoj Dubravi 7. prosinca 2015., a radi se o trgovini izgrađenoj prema novom, atraktivnom konceptu koja kupcima sada omogućava još ugodniju kupovinu u moderno dizajniranoj trgovini.

Lidl otvaranja svojih trgovina tradicionalno prati društveno-odgovornim djelovanjem, tako je i ovo obnavljanje dječjeg parka samo još jedan dokaz Lidlove predanosti djelovanju u harmoniji sa zajednicom u kojoj posluje.