Tržišne komunikacijeSvjetska imena iz blockchain, metaverse i NFT svijeta u MSU-u u lipnju

Svjetska imena iz blockchain, metaverse i NFT svijeta u MSU-u u lipnju

Web3 Tales, prva Web3 konferencija u Zagrebu, 1. i 2. lipnja 2023. u Muzeju suvremene umjetnosti okupit će svjetske stručnjakinje i stručnjake iz Web3 industrije, iz organizacija kao što su Decentraland, MakerDAO i Blockchain Game Alliance.

Na dvodnevnoj konferenciji u organizaciji udruge Alice in Blockchains razgovarat će se o budućnosti interneta te o potencijalu i praktičnim primjenama blockchain tehnologije, decentraliziranih financija, NFT-eva, Web3 gaminga i metaversea na našu privatnu i poslovnu svakodnevicu. Namijenjena je postojećim entuzijastima, ali i onima koji tek žele otkriti potencijal koji nudi ova brzorastuća tehnologija, a sudionici i posjetitelji će kroz predavanja, panele, radionice saznati na koji način Web3 već danas nalazi brojne primjene koje donose revoluciju u svakodnevno poslovanje.

Uz fokus na najnovije svjetske trendove iz industrije, ono što ovu konferenciju čini jedinstvenom je i činjenica da ju organizira 100% ženski volonterski tim članica udruge Alice in Blockchains, a cilj im je osigurati da vodeću riječ na konferenciji imaju žene.

“Misija naše udruge je nadahnuti žene da istraže svoje potencijale i postanu brojnije i vidljivije u blockchain industriji. Ponosne smo što na domaćoj sceni ima sve više zainteresiranih za ovu temu, te što će na našoj Web3 Tales konferenciji upravo žene voditi glavnu riječ i pridonijeti razvoju decentralizirane i inkluzivnije nove generacije interneta”, izjavila je Magda Milas, predsjednica udruge Alice in Blockchains.

Osim stručnog programa, u sklopu konferencije održat će se i brojna popratna događanja, od kojih je najznačajnija prva NFT izložba u kulturnoj instituciji u Hrvatskoj, s kojom će Zagreb stati uz bok velikim svjetskim gradovima i predvodnicima digitalne umjetnosti kao što su Pariz, New York i Berlin. Na izložbi naziva “Techno healing-Finding Resilience and Well-Being in a Digital World”, 10 umjetnica iz cijelog svijeta predstavit će radove koje istražuju teme feminizma u digitalnom dobu, a izložbu će zainteresirana javnost u Muzeju suvremene umjetnosti moći besplatno pogledati i 10 dana nakon konferencije.

Ograničeni broj early bird ulaznica za konferenciju Web3 Tales koja će se održati 1. i 2. lipnja 2023. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu može se nabaviti na platformi Entrio, a više informacija doznajte na web stranici konferencije www.web3tales.io.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...