swisslion-takovo-eurocrem-800gAsortiman koncerna Swisslion-Takovo obuhvaća više od 150 proizvoda iz kategorija konditorskih proizvoda, gotovih jela, alkoholnih i bezalkoholnih pića, sladoleda te dječje hrane.

Svojim asortimanom možemo zadovoljiti svaki aspekt ljudske prehrane, od aperitiva do deserta, ponosno ističu iz ove kompanije.

Najpoznatiji brendovi Swisslion-Takova su Eurocrem, Choco bananica, Eurovafl (vafl preliven eurocrem namazom) i ostali vafl proizvodi pod brendom Linea, zatim Išleri s eurocremom, Euroblok, Choco biscuit, čokolade Daria, gumene i pjenaste bombone, Petit beurre keks, Eurodesserti, medenjaci (s čokoladnim prelivom 28%), Viljamovka, rakija Lincura, dječja hrana Juvitana, a od prošle godine u okviru proizvodnog portfelja nalaze se i Eurocrem sladoledi.

Iz tvrtke ističu kako su se na tržište Hrvatske vratili s najpoznatijim brendovima 2004. godine, postupno proširujući asortiman, tako da Swisslion-Takovo na hrvatsko tržište u ovom trenutku plasira više od 100 proizvoda (Eurocrem, Euroblok, Choco bananica, Eurovafl, Išleri s eurocremom, gotova jela, Viljamovka, Eurodessert i dr.).

Najuspješniji proizvodi dakako su svi oni iz Euro programa, koji sadrže eurocrem, jer je to brend koji na tržištu bilježi uspjehe već duže od 35 godina. Razloge takve prihvaćenosti i uspjeha u tvrtki vide u onome najvažnijem što mora sadržavati svaki proizvod kako bi se dokazao na bilo kojem tržištu, a to su kvaliteta i cijena.

“Svaki proizvod iz asortimana ima dokazanu kvalitetu i prihvatljivu cijenu. Zadovoljstvo potrošača i stvaranje lojalnosti kod kupaca su nam najvažniji te iz tog razloga radimo na stalnom unaprjeđenju kvalitete i inovacijama”, ističu iz proizvođača.

Distributer proizvoda iz portfelja Swisslion-Takova na hrvatskom tržištu je Swisslion Trgovina sa sjedištem u Sisku.