wunder-baum-vanillaromaTvrtka SX Hrvatska u svom asortimanu nudi mirisne boriće Wunder Baum, a najpopularnije varijante u Hrvatskoj su Vanilija, Black Classic, Naranča, Limun, Kokos, Lavanda i Relax.

U ponudi se nalaze i nove serije mirisa za mlađu populaciju (Rock Range) te za ženske kupce (Sentiment i Designer Edition).

Prije nekoliko mjeseci na tržište smo plasirali i novost u ponudi, a riječ je o tekućim mirisima u šest različitih mirisnih varijanti s drvenim čepom kroz koji miris isparava, navode iz tvrtke.

Tu je i japanski brend My Shaldan, miris u gelu u limenci koji sadrži samo prirodne sastojke te ma trajnost od dva mjeseca po otvaranju. My Shaldan dolazi u mirisnim varijantama Limeta, Herb, Naranča, Jabuka i Squash, a najprodavaniji mirisi su Naranča i Squash.

my-shaldan-orangeIz SX Hrvatska navode kako su svi proizvodi dostupni u maloprodajnim lancima, benzinskim postajama te prodavaonicama autodijelova, a široka pokrivenost osigurala je da Wunder Baum i My Shaldan drže oko 65 posto tržišta u ovoj kategoriji.

Trgovcima preporučuju svoje proizvode jer se radi o najprepoznatljivijim brendovima u svojim kategorijama, a potrošačima jer zasigurno dobivaju najbolju vrijednost za novac.

“Od novosti u ponudi izdvajamo novi miris Wunder Baum Designer Edition, a uskoro će se pojaviti i My Shaldan s mirisom breskve”, ističe Krešimir Ilić, direktor tvrtke.