TISAK ponovo nagrađuje

TISAK u suradnji s Neckermannom  nagrađuje kupce –  ovoga puta kupce će razveseliti  vrijedna  knjiga izdavačke kuće Znanje

Uz veliku uštedu vremena, sve kupce proizvoda iz Neckermannovog kataloga koji za dostavu paketa izaberu kiosk TISKA očekuje i vrijedan dar – knjiga koju je osigurala izdavačka kuća Znanje.

Usluga TISAKpaket omogućuje brzu i jednostavnu dostavu paketa na izabrani kiosk, a vrijedno je znati da kupci mogu birati između više od 860 kioska u Hrvatskoj koji nude ovakvu mogućnost.

Na takav način, u užurbanom suvremenom životu, TISAK štedi vrijeme jer se paketi mogu preuzeti brzo, bez čekanja u redu, kada i gdje kupcima to najbolje odgovara.

Kako bi kupnja iz Neckermannovog kataloga bila još jednostavnija, na web stranici  www.tisak.hr/tisakpaket/kiosci/, uz samo nekoliko klikova, kupac  lako i brzo može odlučiti na koji kiosk želi dostavu svog paketa.

Ovom akcijom, koja će trajati od 21. travnja do 10. svibnja, nastavlja se suradnja Tiska i Neckermanna, a u očekivanju naručenog paketa svi se kupci mogu dodatno veseliti i vrijednom poklonu.