Slavljenička Karlovačko Live turneja počinje u petak, 7. prosinca, u Splitu

Pripreme Tonyja Cetinskog za Karlovačko Live turneju privode se kraju, a popularni pjevač spreman je za veliku turneju koja će u mjesec dana gostovati u sedam hrvatskih gradova, izvijestili su iz Karlovačke pivovare.

Sve počinje u petak, 7. prosinca, u Splitu, zatim se nastavlja u Osijeku 9. prosinca, nakon toga slijedi Zagreb 14. prosinca, Rijeka 16. prosinca, Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu.

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan, pa je i scenografija pozornice vrlo atraktivna i slavljenička, kako i treba biti za obilježavanje jubilarne obljetnice.

Kako se moglo vidjeti na probama za turneju, Tony Cetinski će pripremiti doista poseban show u kojem će važnu ulogu “odigrati” i velika Karlovačko limenka. Osim toga, u svakom gradu s Tonyjem će nastupiti posebni gosti iznenađenja.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski zasigurno će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu omiljenog Karlovačkog.

Na slavljeničkoj Karlovačko live turneji predstavit će pjesme sa svog novog albuma “Opet si pobijedila”, a publiku će oduševiti i svojim starijim hitovima, navodi se u priopćenju Karlovačke pivovare.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na internetu putem sistema Eventim.