O trapericama je gotovo sve već rečeno i napisano, one su jedan od onih odjevnih komada koji rado nose svi – žene, muškarci, djeca, modni znalci, ali i oni kojima moda nije najvažnija sporedna stvar u životu.

Casual, sportski, elegantan, mladenački – sve su to stilovi u koje se traperice odlično uklapaju pa i ne čudi što su toliko omiljene, a svoju popularnost duguju filmskom klasiku Točno u podne i Garyju Cooperu koji se pojavljuje u trapericama u gotovo svim scenama.

Ono što često zadaje glavobolje je odabir savršenog modela koji će odgovarati građi tijela pa Outlet Sveta Helena FASHION CORNER donosi prijedloge traperica raznih krojeva i boja iz trgovina Mustang i Xnation po outlet cijenama već od nevjerojatnih 19 kuna.

xnation-12Atraktivan model ispranih traperica koji krojem podsjeća na dimije – popularne hlače za kojima su poludjele djevojke i žene diljem svijeta – dostupan je u trgovini Xnation po nevjerojatnoj outlet cijeni od 19 kuna!

Prikladne za razne situacije od odlaska na kavu s prijateljicama do večernjeg izlaska u klub, ove će traperice zasigurno biti odabir onih djevojaka koje cijene udobnost i ležernost te njeguju tzv. boho stil odijevanja, a odlično će izgledati u kombinaciji sa šarenom majicom i tenisicama, ali i balerinkama ili cipelama na petu.

Klasične,tamne traperice ravnog kroja obavezne su u svakom ženskom ormaru jer će svojoj vlasnici biti spas u onim prilikama kad jednostavno ne znaju što odjenuti, a nisu raspoložene za eksperimentiranje s modom.

mustang-2mustang-3Kombinacija s bijelom košuljom ili crnom uskom dolčevitom i elegantnim cipelama prikladna je za ured, dok će s izazovnom majicom, nakitom i cipelama na petu ovakve traperice biti odličan odabir za večernje izlaske u popularne klubove. Dva modela ravnih  traperica, u jednoj verziji tamne boje i u drugoj verziji s ispranim traperom dostupne su u trgovini Mustang po outlet cijeni od 252 kune za model brenda Lee (prije 599 kuna) odnosno  419 kuna za brend Mustang (prije 599 kuna)

mustang-4Modni trendovi za nadolazeće proljeće kažu – trapez se vraća na velika vrata! Kreativne, umjetničke duše rado će u svoju garderobu ubaciti svijetle traperice trapez kroja i tako oživjeti dašak ludih sedamdesetih i disko groznice.

Ove neobične traperice brenda Lee mogu se pronaći u trgovini Mustang po outlet cijeni od 210 kuna (prije 699 kuna), a ako je vjerovati najavama modnih profesionalaca ovaj će kroj u mjesecima koji dolaze nositi i svi oni koje žele biti odjeveni po posljednjim trendovima.

mustang-1Elegantne traperice s upadljivim aplikacijama od kože na džepovima ističe se svojim mrkva krojem pa je najčešće odabir šminkerica koje ih rado nose na cipele s visokim potpeticama. Odlično su rješenje za ove hladne zimske dane jer odlično izgledaju u kombinaciji s čizmama i kožnom jaknom pa će ih samouvjerene djevojke nositi u svim prilikama –  u popularnim klubovima ili lounge barovima, ali i dok ispijaju kavu u jednom od kafića na gradskom trgu. Ove traperice brenda Wrangler mogu se pronaći u trgovini Mustang po outlet cijeni od 489 kuna (prije 699 kuna).

Savjete o odabiru idealnog modela traperica mogu se pronaći na stranici Outleta Sveta Helena.