Najveće ecommerce natjecanje u Hrvatskoj, Web trgovac godine, kojeg Shopper’s Mind organizira 3. godinu zaredom, je u punom jeku. Najpoznatiji web trgovci su već prijavljeni, a ove se godine uz prestižne nagrade natječu i za dio nagradnog fonda od 40.000 kn

Izbor dobitnika natjecanja WTG2017 objektivan je i transparentan i temelji se na podacima najvećeg istraživanja o internetskoj kupovini Shopper’s Mind (sMind), koje se organizira jednom godišnje u Hrvatskoj i Sloveniji u partnerskoj izvedbi Shopper’s Mind i istraživačke agencije Valicon. U okviru istraživanja godišnje se prikupljaju mišljenja potrošača, u prosjeku više od 60.000 online kupaca u obje države.

Istraživanje je osnova za dobivanje ocjene u sklopu natjecanja Shopper’s Mind Web trgovac godine, a obuhvaćeni su i brojni drugi faktori, među kojima su najvažniji analiza mišljenja kupaca i tehnička usklađenost web trgovine s međunarodnim standardima sigurne online kupovine. Upravo na temelju sudjelovanja u istraživanju, kupci mogu osvojiti iPhone 7.

Uoči dodjele nagrada okuplja se i stručna komisija. Uloga komisije je analizirati rezultate istraživanja te potvrditi njihovu regularnost i legitimnost. Komisija ima mogućnost veta, a svoju odluku bilježi u zapisniku zasjedanja komisije.

“Ponosni smo što smo već drugu godinu zaredom osvojili nagradu za Web trgovca godine, kao i za najbolji Internet trgovački centar. Projekt kao što je Web Trgovac Godine ima veliki utjecaj na razvoj ove industrije i stvaranje povjerenja kod kupaca koji se tek trebaju prebaciti u online naviku kupnje. Također, on definira benchmark u ovoj industriji i time osigurava neprestano ulaganje u razvoj kvalitete poslovanja”, u intervju je naveo Martin Kralj, voditelj sektora marketinga i razvoja u eKupi.hr.

Iz Malince, jedne od pobjedničkih trgovina kažu: “Utjecaj natjecanja i nagrada koju smo dobili definitivno povećava povjerenje klijenata u našu web trgovinu i širenje povjerenja u online prodaju u cjelini. Pobjeda nam je donijela još veću medijsku vidljivost, a time i besplatnu promociju.”

Otkrivaju nam da je jedna od važnih prednosti sudjelovanja primjena preporuka za unaprjeđenje web trgovine unutar Webstore Benchmark Report analize, koje su u Malinci rezultirale povećanjem prometa od 3 do 5%.

3. Shopper’s Mind Ecommerce Day konferenciju podržavaju Mastercard, Hrvatska pošta i Udruga eCommerce Hrvatska.

Informacije za trgovce:
Što dobivate prijavom na WTG 2017?
Nazivi i novčane nagrade koje možete osvojiti
Tko i kada odabire pobjednike?

PRIJAVITE SE NA NATJECANJE (samo do 23. 3. 2017) Prijava »

Informacije za potrošače:
Tko su najbolji web trgovci 2016 u Hrvatskoj?
Tko su najbolji web trgovci 2016 u Sloveniji?

GLASUJTE I OSVOJITE APPLE iPhone 7 (samo do 1. 4. 2017) Glasujte »
Pogledajte video i sami se uvjerite kako nam je bilo prošle godine:

Natjecanje završava svečanom dodjelom nagrada na 3. Shopper’s Mind Ecommerce Day konferenciji, najvećem ecommerce događaju u Hrvatskoj i Sloveniji na kojem se okupljaju najistaknutiji web trgovci i vodeći ljude iz ecommerce industrije.

Iskoristite 15 % popusta na kupnju kotizacije upisom promotivnog koda JTR15 i ne propustite jedinstvenu priliku za umrežavanje i sudjelovanje.