“CedevitaGO!” pod izvoznim nazivom robne marke “Cedevita Twist2GO!” prvi je hrvatski proizvod od nedavno dostupan za konzumaciju u Googleovom europskom sjedištu u Dublinu, u Republici Irskoj, priopćeno je iz Atlantic Grupe u čijem sastavu tvrtka Cedevita posluje.

“Fotografija se već širi društvenim mrežama, a s nama je podijelio gospodin koji je zaposlenik Googlea. Mala zajednica Hrvata koji su tamo zaposleni nije krila svoje oduševljenje viđenim”, kaže se u priopćenju.

Google je inače prepoznat kao trenutno najvrednija robna marka na svijetu te je vodeća svjetska kompanija u IT sektoru. Tvrtka ima strogi selekcijski postupak kojim se odobravaju proizvodi u procesu nabave.

“Iako je CedevitaGO! već dostupna u Irskoj u maloprodaji od ove godine, činjenica da nas je Google prepoznao kao svog partnera posebno nas je razveselila. U Atlantic Grupi s punim optimizmom nastavljamo s daljnjim širenjem originalnog hrvatskog izvoznog proizvoda CedevitaGO! izvan granica regije”, zaključuje se u priopćenju.