S dolaskom ljepšeg vremena svi postajemo aktivniji. Zato ovog proljeća iz kompanije Hell Energy dolazi novo funkcionalno energetsko piće – Hell Active.

Ono što ga čini drugačijim od ostalih energetskih piće jest to da sadrži čak 60% manje šećera, a obogaćen je BCAA aminokiselinama i L – karnitinom. Naravno, uz kofein, tu su i vitamini B2, B3, B5, B6 i B12, koji se i inače nalaze u Hell Energy energetskim pićima.

Vitamini skupine B pomažu normalnom funkcioniranju živčanog sustava i pomažu u smanjenju rizika od iscrpljenosti te potiču normalne mentalne funkcije.

Kvalitetnim sastojcima i citrusnim tuti – frutti okusom novog pića iz Hella žele potaknuti svoje potrošače da postanu i ostanu aktivni, brinu o svojoj formi, borave što više na otvorenom i vježbaju. Redovita tjelesna aktivnost dokazano pridonosi poboljšanju kvalitete života, jača imunološki sustav i smanjuje razinu stresa te ima pozitivan efekt na raspoloženje. Iz tog razloga ovog proljeća iz Hella poručuju – prestani s isprikama i aktiviraj se!

Novi Hell Active dostupan je na svim maloprodajnim mjestima.