U SPAR-ov projekt Vrtovi Hrvatske uključeno 30-ak domaćih dobavljača

Voće i povrće dolazi iz okolice Virovitice, Vinkovaca, Bjelovara, Čazme, Varaždina, okolice Zagreba, okolice Zadra, doline Neretve i Vrgorca

SPAR je pokrenuo novi projekt Vrtovi Hrvatske kojim će svojim kupcima omogućiti još bolju prepoznatljivost domaćih proizvoda. Svi proizvodi 100% domaće proizvodnje su sezonski i nalaze se na policama SPAR-a od početka lipnja.

U projekt Vrtovi Hrvatske trenutno je uključeno 30-ak manjih i srednjih domaćih dobavljača, a u planu je da se pod tom linijom proizvoda uključi što veći broj OPG-ova. Voće i povrće dolazi iz okolice Virovitice, Vinkovaca, Bjelovara, Čazme, Varaždina, okolice Zagreba, okolice Zadra, doline Neretve i Vrgorca. SPAR posvećuje veliku pozornost svježim i domaćim namirnicama te vjeruje u kvalitetu proizvoda svojih hrvatskih partnera.

“Ovim projektom želimo podržati domaće poljoprivredno gospodarstvo, hrvatsku proizvodnju i manje i srednje dobavljače. Cilj nam je u ovu liniju uključiti što više OPG-ova. Pozivam da nam se OPG-ovi jave kako bi ih uključili u projekt Vrtovi Hrvatske”, kazao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Ljubitelji voća i povrća provjerenog porijekla u narednom će razdoblju imati na raspolaganju 40-ak proizvoda pakiranog, sezonskog voća i povrća domaće proizvodnje, poput bobičastog voća te krastavca salatara.

Proizvodi nove marke Vrtovi Hrvatske u INTERSPAR i SPAR trgovinama bit će i prigodno obilježeni oznakom 100% DOMAĆE voće i povrće, kako bi kupci mogli jasno prepoznati proizvode koji na police stižu ravno s hrvatskih polja.

Prethodni članakHrvatski Telekom i Go2Digital moderniziraju telefonske govornice
Sljedeći članakNa Weekend Media Festivalu najveći hrvatski avanturist