Glavna nagrada u nagradnoj igri “Što to Nescafé sprema? Jedan dobitnik, a dva Citroëna!” tvrtke Nestlé Adriatic i Konzuma uručena je sretnoj dobitnici Ireni Sović, priopćeno je iz Nestlé Adriatica.

Sretna dobitnica osvojila je čak dva automobila Citroën C3 koje je, u društvu sina i kćeri, preuzela u prostorijama autosalona Citroën Hrvatska.

Ključeve crnog i bijelog Citroëna C3 sretnoj su dobitnici uručili Ana Surić, voditeljica kategorije napitaka unutar Trade Marketinga Nestlé Adriatica, Ana Samaržija, voditeljica oglašavanja i promocije Citroëna te Nino Delija iz odjela marketinga Konzuma.

“Veliki sam ljubitelj svih okusa Nescafé Cappuccina, ali ovaj put sam odlučila probati novi Nescafé Caffe&Latte koji mi je naposljetku i donio glavnu nagradu. Kada su me obavijestili da sam osvojila nagradu mislila sam da je riječ o nekoj šali. Prijatelji i dalje ne vjeruju da sam osvojila dva automobila. Jedva čekam provozati se Siskom i sve ih razuvjeriti”, rekla je Irena Sović.

Često nagrađujemo naše vjerne potrošače. Ovaj put smo ih željeli razveseliti na jedan drugačiji, posebniji način. Upravo smo zato, po prvi puta, u sklopu nagradne igre kao glavnu nagradu odlučili podijeliti čak dva automobila. Sve naše proizvode potrošači jako vole, no ovoga puta smo odlučili nagraditi vjerne potrošače već dobro poznatog asortimana Nescafé Cappuccina, kao i one koji vole Nescafé Caffe&Latte, novitet na tržištu koji je vrlo brzo prepoznat kod ljubitelja kremastih napitaka od kave. Svakako ćemo i u budućnosti nastaviti nagrađivati naše vjerne potrošače u sličnim nagradnim igrama”, naglasila je Ana Surić.