Konzum, Ledo, PIK i Jamnica priredili nezaboravan provod za cijelu obitelj u Vatrenom kampu

Nakon turneje po Dalmaciji, Istri i Primorju, Vatreni kamp Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice stigao je u Zagreb. U velikom zabavnom parku, uz omiljene sportske aktivnosti i igre uživali su ove subote djevojčice i dječaci, kao i cijele obitelji iz Zagreba i okolice, objavili su iz ovih kompanija koje posluju u sastavu Agrokor koncerna.

Posjetitelji zabavnog parka koji se smjestio ispred Super Konzum prodavaonice u Zagrebu, na adresi Sarajevska 6, okušali su se u zabavnim igrama, poput igre memory i PlayStation turnira, a  za prave nogometne fanove tu je bila i navijačka facepainting radionica. Za dobro raspoloženje i natjecateljsku atmosferu pobrinuo se simpatični voditelj Frano Domitrović, koji je moderirao igre u Vatrenom kampu i bodrio natjecatelje.

Uz sportske aktivnosti i igre u zabavnom kampu uživali su i nogometaš Boško Balaban, te glumci Rene Bitorajac i Robert Kurbaša. Na zadovoljstvo svih prisutnih Boško Balaban i Rene Bitorajac pokazali su umijeće baratanja s loptom i tehniciranja, a dečki nisu propustili i priliku napisati poruke podrške našim reprezentativcima koji čekaju prvu utakmicu protiv Brazila.

S prigodnim plesnim programom u Vatrenom kampu u Zagrebu nastupile su plesačice Kluba ritmičke gimnastike Leda iz Zagreba, a nogometaši kadeti NK Dinamo pokazali su svojim vršnjacima brojne nogometne finte.

Maskote popularnih Kodija i Ledo Mede zabavljale su male i velike goste cijelo popodne, a brojni među njima iskoristili su priliku za fotografiranje s omiljenim maskotama.

Uz sportske igre i  aktivnosti, posjetitelji su mogli uživati i u posebnim navijačkim proizvodima kao što su Ledo sladoled “Vatreni”, Navijački grill mix PIK-a i voda Jana u nogometnom ruhu.

Nastavak i raspored turneje Vatrenog kampa Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice možete pratiti na službenim web i Facebook stranicama kompanija Konzum, Ledo, PIK i Jamnica.