Vindija lansirala novo funkcionalno piće GI Control

Najnoviji Vindijin funkcionalni napitak dostupan u trgovinama diljem Hrvatske od početka lipnja

Objedinjujući najnovija nutritivna i tehnološka dostignuća, Vindija je razvila inovativna funkcionalna pića GI Control. Pića nove generacije iz Vindije koja osvježavaju, ali i kontroliraju apetit naći će se na policama trgovina od 2. lipnja.

Svijest potrošača o važnosti konzumiranja funkcionalnih proizvoda je u stalnom porastu, stoga je najveća prehrambena industrija u Hrvatskoj u svoju ponudu uvrstila i namirnice s niskim glikemijskim indeksom (GI). Spomenuti indeks je mjerilo vrijednosti ugljikohidrata koje se koristi za određivanje koliko brzo pojedine namirnice povisuju razinu šećera u krvi. Pića GI Control s niskim glikemijskim indeksom kontroliraju razinu glukoze u krvi, kontroliraju apetit, stvaraju osjećaj sitosti, a dugoročno štite i od nastanka oboljenja poput dijabetesa tipa 2 ili srčanih oboljenja.
Učinak funkcionalnih sastojaka GI Control pića klinički je ispitan i znanstveno dokazan na prestižnom sveučilištu Oxford Brookes University, Oxford, Engleska.

Obzirom na zdrava svojstva zbog  prirodnih i zdravih sastojaka bez kristalnog šećera, konzervansa ili umjetnih sladila, osvježavajuća pića GI Control preporučuju se i djeci i odraslima. Za zdravu slatkoću i osvježavajući učinak u prvom je redu zaslužan Fruit up, prirodni stopostotni šećer iz voća. GI Control pića dolaze u 4 okusa: crni ribiz-jabuka, naranča-nektarina+ACE, naranča-ananas i jabuka-kruška, te u pakiranju od 0,5L i 1,75L.

Dolazak GI Control pića na tržište bit će popraćen snažnom marketinškom kampanjom pod sloganom „Slatko je biti zdrav!“. Izradu TV spota u kojem je glavna uloga povjerena glumici Heleni Minić i ovoga puta potpisuje hrvatska produkcijska kuća Luminus Studio, poznata po uvodnim špicama za dodjelu Oscara, NBA ligu i MTV.

GI Control pića apsolutna su novost na hrvatskom tržištu i ponosni pripadnik „premium“ funkcionalnih proizvoda varaždinske tvrtke koje još jednom potvrđuje svoju poziciju lidera u segmentu funkcionalnih prehrambenih proizvoda.

ananas-05l-montazacrni-ribiz-05l-montazajabuka-05l-montazanektarina-05l-montaza