PLMA 2018.

Ova 2020. godina pokazala je kako su trgovci na malo i proizvođači koji ih opskrbljuju privatnim robnim markama ključni za normalno funkcioniranje stanovništva. Kako bi tim kompanijama širom Europe i svijeta osigurali prostor za predstavljanje proizvoda i usluga, Udruženje proizvođača privatnih marki (PLMA) će međunarodni sajam World od Private Label održati u online formi od 1. do 4. prosinca.

“Online sajam World of Private Label održat će se na istom mjestu na kojem se u svibnju trebao održati tradicionalni sajam koje je ove godine odgođen zbog poštivanja mjera sprječavanja zaraze koronavirusom”, kaže se u priopćenju organizatora.

Dodaje se kako će u prvom tjednu prosinca svaki dan biti posvećen specifičnoj grupi prehrambenih i neprehrambenih kategorija. Organizatori najavljuju kako online World od Private Label donosi posve novi doživljaj virtualnog sajma popraćen video i chat sadržajima. Sudionici će moći uživo komunicirati međusobno, održavat će se i prezentacije proizvoda. Zainteresirani sudionici sve detalje o virtualnom sajmu mogu pronaći na plma.nl/exhibitonline.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!