podravka-vlasnici trgovackih lanaca-srbija-midiVlasnici i menadžeri trgovačkih lanaca iz Srbije posjetili su predstavništvo kompanije Podravka u Koprivnici i obišli tvornicu Vegete.

U trodnevnoj posjeti, oko četrdeset predstavnika iz različitih regija širom Srbije imali su priliku upoznati se sa sjedištem kompanije kao i osnovnim procesima koji se provode tijekom proizvodnje i stroge kontrole kvalitete proizvoda.

“Posjeta Koprivnici je sjajna prilika da se učvrste i dalje razvijaju dobri odnosi koje imamo s našim partnerima iz Srbije. Podravkini proizvodi su na tržištu Srbije prisutni od 2001. godine. U portfoliju imamo preko 200 različitih artikala među kojima su najtraženiji i najprodavaniji: Vegeta, Podravka juhe, Lino dječja hrana, Eva”, kaže Goran Pezelj, direktor Podravke u Srbiji.

Delegaciju iz Srbije predstavljale su kompanije: Maxi commerc Veternik, Goga Novi Sad, BB Trade Žitište, HBC system, Trnava promet, Morava, Harizma pro team, Premija Internacional, Najax, Metalac Proleter, Marmil Pirot, Lovopromet Niš, RIČ Prokuplje, Aleksandrovic Negotin, 7. Jul trgovina Vranje, Mak Luks Knjaževac, Amigo Boljevac, AS Niš, Trend commerce, Žinasa, Luki komerc, Medius i Mačak M&D.