19.7 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 04:07
VijestiZemljaVlasnici trgovačkih lanaca iz Srbije posjetili Podravku

Vlasnici trgovačkih lanaca iz Srbije posjetili Podravku

podravka-vlasnici trgovackih lanaca-srbija-midiVlasnici i menadžeri trgovačkih lanaca iz Srbije posjetili su predstavništvo kompanije Podravka u Koprivnici i obišli tvornicu Vegete.

U trodnevnoj posjeti, oko četrdeset predstavnika iz različitih regija širom Srbije imali su priliku upoznati se sa sjedištem kompanije kao i osnovnim procesima koji se provode tijekom proizvodnje i stroge kontrole kvalitete proizvoda.

“Posjeta Koprivnici je sjajna prilika da se učvrste i dalje razvijaju dobri odnosi koje imamo s našim partnerima iz Srbije. Podravkini proizvodi su na tržištu Srbije prisutni od 2001. godine. U portfoliju imamo preko 200 različitih artikala među kojima su najtraženiji i najprodavaniji: Vegeta, Podravka juhe, Lino dječja hrana, Eva”, kaže Goran Pezelj, direktor Podravke u Srbiji.

Delegaciju iz Srbije predstavljale su kompanije: Maxi commerc Veternik, Goga Novi Sad, BB Trade Žitište, HBC system, Trnava promet, Morava, Harizma pro team, Premija Internacional, Najax, Metalac Proleter, Marmil Pirot, Lovopromet Niš, RIČ Prokuplje, Aleksandrovic Negotin, 7. Jul trgovina Vranje, Mak Luks Knjaževac, Amigo Boljevac, AS Niš, Trend commerce, Žinasa, Luki komerc, Medius i Mačak M&D.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...