Mapa znanja, tvrtka specijalizirana za poslovne edukacije, organizira Web prodajnu akademiju koja se sastoji iz dva dijela: 1. Modul za trgovce koji razmišljaju ili bi trebali početi razmišljati o vlastitom web shopu; 2. Modul za one koji već imaju web trgovinu. Teme ovog modula su: Unapređenje web prodaje i Optimizacija web stranice za konverzije.

Info o akademiji:
· Akademija ima dva modula, i traje ukupno četiri dana.

· Nezaposleni i studenti imaju popust 30 posto.

· Cijena jednog dana je 1290,00 kn + pdv, a ako netko kupi sva četiri dana cijena je 4.000,00 kn.

· Najbolji polaznik prvog modula ostvarit će mogućnost besplatnog pohađanja drugog modula.

· Nezaposleni i studenti, ako ih bude, jedan od njih koji bude najbolji, imat će mjesec dana praksu u Markeru i ako se uklopi u tim tvrtke Marker, mogućnost zapošljavanja.

Predavač na akademiji je Ivica Kruhek koji više od 12 godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Iskustvom rada na više stotina web projekata upoznao je razne poslovne procese i stekao veliko iskustvo u razumijevanju načina poslovanja i prepoznavanju poslovnih potreba tvrtki svih veličina.

Svoje znanje i iskustvo koristi u planiraju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte. Zadnjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Vrijeme održavanja akademije:
26.2.2015., 27.2.2015., 1.4.2015. i 2.4.2015, od 9:00 do 16:00

Mjesto:
Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija:
1290,00 HRK

Prijave se mogu obaviti na e-mail: ivana@mapaznanja.hr, ili putem on-line obrasca.