WEEKEND FOOD FESTIVAL GOES RETAIL & FMCG

U Rovinju u prostoru Stare tvornice duhana od 14. do 16. travnja 2023. na rasporedu je novo, prošireno izdanje festivala hrane

Organizatori Weekend Media Festivala, najpoznatije medijske konferencije u regiji, osluškujući potrebe tržišta osmislili su i organizirali jedinstveni festival koji će biti svojevrsna platforma za edukaciju, razmjenu ideja te umrežavanje ugostitelja, proizvođača i brojnih gurmana. Weekend Food Festival jedinstveni je događaj koji za istim stolom okuplja sve one kojima je hrana sastavni dio posla, od najboljih svjetskih chefova, stručnjaka iz područja gastronomije, prehrambene industrije i ugostiteljstva pa sve do gourmet zaljubljenika, a održat će se u Rovinju od 14. do 16. travnja 2023. u Staroj tvornici duhana.

Prvo izdanje Weekend Food Festivala u Rovinju prošle je godine u tri dana, kroz konferenciju, radionice, više od 60 izlagača hrane i pića te gala večere domaćih i svjetskih chefova, okupilo više od 2.500 sudionika s ciljem učenja, uživanja i povezivanja, a u novom izdanju očekuje nas još više programa, gostujućih chefova, masterclassova, gala večera, te raznolika ponuda hrane uz zabavu koja je neizostavni dio ovog festivala. Treba podsjetiti da je nulto izdanje Weekend Food Festivala održano u svibnju 2019. godine u prostoru prelijepe zagrebačke Gliptoteke pod nazivom Restaurants & Bars Weekend, a posjetilo ga je više od 15.000 ljudi.

PROIZVODNJA I MALOPRODAJA HRANE
Uz to što na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina ulja i kave, Weekend Food Festival će u svom drugom izdanju proširiti svoje vidike i na sektore proizvodnje i maloprodaje prehrambenih proizvoda. Sinergijsku nadogradnju bogatog programa i sasvim prirodno povezivanje ovih međusobno isprepletenih sektora osigurao je Ja TRGOVAC magazin i portal čiji će se tim brinuti za program posvećen maloprodaji i industriji robe široke potrošnje. Svakako da će sva predavanja i paneli biti naslonjeni na hranu i sve smjernice koje ova široka kategorija generira. Tako će o njezinom veličanstvu hrani govoriti istraživači renomiranih agencija za istraživanje tržišta NielsenIQ, GfK i Ipsos, koji će svaki sa svoje strane osvijetliti različite tržišne trendove aktualne u ovom trenutku. Na perspektive razvoja hrvatske prehrambene industrije ukazat će nam analitičari specijalizirane konzultantske tvrtke Smarter, a značajna pažnja među ostalim bit će posvećena i gorućem problemu bacanja hrane pa će Food Waste Management biti jedna od najvažnijih tema. U sklopu programa planirane su i brojne panel rasprave koje će okupiti glavne aktere kako bi iz prve ruke imali priliku čuti njihova razmišljanja i perspektive proizvodnje i maloprodaje hrane u 2023. godini koja nedvojbeno obiluje izazovima.

POZIV PARTNERIMA I SPONZORIMA
S obzirom na to da nam je cilj otvoriti ključna pitanja i ponuditi najbolja rješenja koja su u ovom trenutku provediva i da želimo povezati sve dionike na tržištu kako bi u otvorenoj komunikaciji preispitali svoje strateške odrednice i tako optimizirali svoje poslovanje, kao organizatori želimo ostvariti i sinergijsku suradnju kroz partnerstva i sponzorstva različitih sadržaja kako bismo zajednički napravili ono što nam je svima u interesu, a to je iskorištavanje potencijala kojima raspolažemo u optimalnoj mjeri i na najbolji način. Ova manifestacija fantastična je platforma za predstavljanje novih proizvoda, networking s partnerima i dobavljačima te team building kompanija, a moguće su i individualne press konferencije, što je odlična prilika za iskoristiti medijsku snagu Weekend Food Festivala. Želite li biti dio ove jedinstvene manifestacije kao sponzor, panelist ili izlagač javite nam se na: redakcija@jatrgovac.hr.

POSEBNI UVJETI ZA ULAZNICE
Vaša ulaznica omogućuje Vam ulazak na predavanja, prezentacije, panele, showcooking prezentacije, masterclassove i koncerte za cjelokupno trajanje festivala, a kako se ove godine očekuje još veći broj posjetitelja, osigurajte ih na vrijeme na www.weeekendfoodfestival.com.

Iskoristite pritom poseban popust od 20% na postojeću cijenu unosom koda JATRGOVAC.

Retail i FMCG program pogledajte ovdje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakWeekend Food Festival in Rovinj goes RETAIL & FMCG
Sljedeći članakPrimorac: Ne znam čime su potkrijepljene najave rasta cijena