Westgate kao modna pista

Najveći izbor modnih marki u Hrvatskoj dostupan uz popuste do 30%

Ovoga vikenda čitav Shopping Centar Westgate preobrazit će se u jednu veliku modnu pistu na kojoj će biti predstavljene komercijalne modne marke prema kreativnom konceptu Viktora Drage. Inspirirani modnim revijama posjetitelji će moći odabrati savršenu ljetnu kombinaciju i to uz popuste do čak 30 posto.

Modne revije na kojima će manekeni predstaviti odjeću, obuću i modne dodatke 36 trgovina modnih marki održat će se u subotu i nedjelju od 18 do 20 sati. Riječ je o velikoj promotivnoj akciji u sklopu Tjedna mode u Westgate Shopping Centru, koja traje sve do srijede, 16. lipnja. Uz modnu reviju, posjetiteljima će u izboru odjeće pomoći i trometarski panoi s fotografijama manekenki u osmišljenim modnim kombinacijama, postavljeni po čitavom centru.

U ovoj akciji sudjeluju Triumph, Benetton, Models Fashion Store, Marc O’Polo, Croata, Ecco, Gabor, OVS, Vero Moda, Jack &  Jones, One Green Elephant, Only, Mango, Accessorize, Lisca, Lee, Tom Tailor, Bata, Esprit, Calvin Klein Jeans, Marks&Spencer, Lacoste, Skiny  i mnogi drugi.

Uz sve navedeno, kupci će uz predočenje računa s navedenim iznosom većim od 200 kn moći provjeriti i jesu li sretne ruke u igri „Kola sreće“, koja im može donijeti još dodatnih popusta u trgovinama ili ugostiteljskim objektima Westgatea.

Prethodni članakUtjecaj krize na kupovne navike Slovenaca
Sljedeći članakHrvati piju manje, ali su svojoj pivi i dalje vjerni