Od ponedjeljka, 6. listopada, u Lidlu počinje dobro poznati XXL tjedan, kad kupci svoje omiljene proizvode mogu kupiti u većim pakiranjima.

U Lidlovoj će ponudi tako biti pizza margarita u pakiranju 3+1 gratis, širok izbor grickalica poput kikirikija u čokoladi u 16% većem pakiranju, kalifornijskih pistacija kojih će u pakiranju biti 21% više i indijskih oraščića u pakiranju većem čak za 33%.

Na Lidlovim će se policama nalaziti i biskviti raznih vrsta u čak 25% većim pakiranjima, a po uobičajenoj cijeni bit će moguće kupiti i 33% veće pakiranje voćnih jogurta ili maslinovog ulja.

Bit će moguće pronaći i 20% veća pakiranja Lidlova norveškog dimljenog lososa i salama raznih vrsta, a za uobičajenu cijenu od 49,99 kn u Lidlu će se moći kupiti čak cijeli kilogram Gauda polutvrdog sira.

U sklopu Lidlove XXL ponude, na policama će se tako moći naći i tekući sapun u pakiranjima od 1 litre po popularnoj cijeni od 11,99 kn, četkice za zube u ekonomičnim pakiranjima 2+1 gratis, hrana za mačke u pakiranju 12+2 gratis te mirisne lučice u 33% većem pakiranju.

PROMO