Zoo City otvorio dvije nove poslovnice

zoo-city-glavnaNajrašireniji hrvatski nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce otvorio je još dvije nove poslovnice, zaokružujući mrežu na 24 poslovnice. Novo otvorene trgovine nalaze se u Puli – Pula City Mall i Varaždinu – Shopping centar Lumini.

Kao i sve postojeće poslovnice u Zoo City mreži, i novootvorene poslovnice zadovoljavaju sve najnovije standarde u opremanju prostora, posebice u tehničkim i životnim uvjetima za sve životinje. Novost u poslovnicama je posebni stil unutrašnjeg uređenja u korak sa svjetskim trendovima.

Unutar dućana može se pronaći nekoliko posebnih namijenjenih segmenata: Zoo City Puppy corner u kojem  se ljubimci mogu socijalizirati, družiti, igrati i odmoriti; Zoo City Kutak za vaganje – gdje svi ljubimci mogu besplatno pratiti svoju težinu, usporedno s prosječnim vrijednostima po pasmini koje su navedene na totemu vage.

Svaki ljubitelj štenaca i mačića može pronaći sve za svog ljubimca na jednom mjestu u Kutku za štence i mačiće. Asortiman uključuje preko 5.000 artikala za sve vrste kućnih ljubimaca od svjetski poznatih brandova hrane, opreme i igračaka pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda za ljubimce.

zoo-city-01Za lakše snalaženje u prodavaonicama postavljene su oznake vrsta životinja te smjernice za pronalazak hrane i opreme. Budući da veliku važnost pridajemo praćenju svjetskih dostignuća u brizi za životinje, Zoo City svoju ponudu sustavno nadograđuje novim brendovima od kojih se ističu Kong igračke, Scruffs jastuci i ležajevi, a u svim Zoo City poslovnicama uskoro se očekuju Acana i Orijen, vrhunska hrana za pse i mačke. Posebice je bogat asortiman poslastica za ljubimce, ogrlice, vodilice i hamovi za pse i mačke te velike grebalice za mačke.

Osim hrane i opreme, u Zoo City prodavaonicama mogu se pronaći i zanimljive životinje poput raznih ribica, glodavaca, gmazova te papiga.

Prva poslovnica otvorena je krajem 2008. godine od kada je otvoreno oko 200 novih radnih mjesta. Na ovaj način maloprodajni lanac Zoo City i krovna tvrtka Zoo Hobby, najveći specijalizirani regionalni distributer u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce, nastavljaju razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji.

Prethodni članakVrijednost oglašavanja u ovoj godini mogla bi porasti 4,4 posto
Sljedeći članakTvornica likera Darna nastavlja s uspjesima na međunarodnim natjecanjima