zvijezda-junior-jajo-majonezazvijezda-junior-pomi-ketchupJajo i Pomi nova su lica Zvijezda Junior majoneze i ketchupa

Zvijezda d.d. ovih je dana na tržište plasirala novu liniju proizvoda pod nazivom “Junior” kojom je  odlučila nagraditi vjernost najmlađih potrošača stvarajući kreativan i lako prepoznatljiv proizvod.

Najmlađim potrošačima Zvijezda je odlučila pružiti dodatnu vrijednost te je svoju majonezu i ketchup na vrlo simpatičan način “oživjela” i nadjenula im lako pamtljiva i kreativna imena, Jajo i Pomi.

Zvijezda Junior majoneza i ketchup proizvodi su vrhunske kvalitete koji sadrže visoko nutritivne vrijednosti, a zbog svog atraktivnog pakiranja od 250 i 330 grama svakako će biti privlačni najmlađima.

“Novom Junior linijom želja nam je bila na neki način svakodnevne i omiljene proizvode prisutne u obiteljskim hladnjacima većine domaćinstva učiniti dostupnijima upravo djeci, odnosno stvoriti proizvode koji će u svakom hladnjaku već samim pogledom pripadati najmlađim pripadnicima obitelji i za njih biti rezervirani. Uvjerena sam da će za svako dijete druženje s Jajom i Pomijem predstavljati trenutke gurmanske delicije i razigrati bogatu dječju maštu”, istaknula je Vesna Kotlarević, rukovoditeljica robne marke.

Stvaranjem ova dva nova proizvoda Zvijezda se približila najmlađoj skupini potrošača, no također i potvrdila inovativnost u proizvodnji prehrambenih proizvoda koju s ponosom njeguje već dugih 95 godina, kaže se u priopćenju.