Zvijezdini margarini u edukativnoj reklamnoj kampanji

„I misao treba energiju!“ i „Maži ukusno, maži zdravo!“ novi su TV spotovi koji se ovih dana prikazuju na televiziji za Margo margarinske namaze primamljivog okusa i Margo IQ bogat omega 3 masnim kiselinama – margarinski namaz za dobre misli, izvijestili su danas iz proizvođača, tvrtke Zvijezda.

U priopćenju se ističe kako su novi spotovi dio edukativne kampanje snimane pod produkcijskom palicom agencije KAOS koja je angažirala međunarodnu ekipu vrhunskih znalaca – od francuskog redatelja i snimatelja Paul-Louis Legera, make up artistice Lise Jerichevich iz Južne Afrike do food stilistice Marine Sanguinetti iz Argentine.

Leger je režirao više od 50 reklama za talijansko, njemačko te japansko tržište za klijente poput Eurocard-Mastercarda, Citroena, Kit Kata i Siemensa.

Make up potpisuje Lisa Jerichevich koja je radila na međunarodnim kampanjama za Johnson’s&Johnson’s, Revlon, Toyotu, L’oreal, Dove, Coca-Colu i Niveu.

Iz Zvijezde ističu kako su spotovi specifični i po tome što se za njihovo snimanje i obradu slike koristila digitalna tehnologija koja nimalo ne zaostaje za najnovijim hollywoodskim trendovima, dok su print oglasi podsjetnik na zdrave sastojke Marga koje u TV spotu preporučuje i nutricionistica Suzana Tomašević.

„Iskusna ekipa s međunarodnim iskustvom napravila je nove vizuale Marga koji tematski obuhvaćaju ljude različitih dobnih skupina – od trogodišnje djevojčice do starijeg bračnog para, a svima im je zajednička potreba za Margom. Obogaćen vitaminima A, D i E, bez kolesterola i transmasnih kiselina Margo je izvrstan izvor energije za svaki dan za sve generacije.“

Prethodni članakPokrenut Zeleni natječaj Carlsberga Croatia
Sljedeći članakUmro predsjednik Uprave Merkura