masa saricHrvatski ured konzultantsko – revizorske tvrtke EY imenovao je dva nova partnera, Mašu Šarić i Tauna Oljua, koji na nove pozicije stupaju nakon dugogodišnjeg rada u EY-u.

Maša Šarić je na funkciju partnerice imenovana nakon što je nekoliko godina vršila funkciju izvršne direktorice u Odjelu poreznog savjetovanja u EY-u Hrvatska.

Tijekom karijere je vodila brojne projekte te stekla široko znanje i iskustvo u području poreznog savjetovanja, due diligence-a i ostalih savjetodavnih usluga.

“Postati partnerom u EY-u veliko je priznanje mom petnaestogodišnjem radu u tvrtki”, komentirala je Šarić.

Tauno OljuPrije nego što je 2013. godine postao izvršni direktor u Odjelu poslovnog savjetovanja hrvatskog ureda, Tauno Olju radio je u EY-u u Estoniji i Turskoj.

Tamo je savjetovao brojne javne institucije i privatne tvrtke vezano uz strateško planiranje, upravljanje programima, unapređenje poslovnih procesa i upravljanje učinkom.

“Tijekom posljednjih nekoliko godina uspjeli smo izgraditi tim stručnjaka koji vrlo dobro poznaje lokalno tržište i koji je u mogućnosti klijente u privatnom i javnom sektoru savjetovati po pitanju infrastrukturnih projekata, provedbe EU fondova, uspostavljanja i optimizacije IT rješenja, unapređenja poslovnih procesa i drugih područja. Cilj nam je i dalje pružati najkvalitetnije usluge i nastaviti pomagati privatnim i javnim tvrtkama i institucijama da rastu i napreduju”, navodi Olju.